Maak jij altijd keuzes vanuit je intuïtie en je hart?

En, hoe is het met je? Geniet je van een welverdiende vakantie of ben je toch bezig met van alles, maar wel in een beetje lager tempo?

Ik vind die zomermaanden heerlijk en geniet van het kalmer aandoen. Terwijl ik de rest van het jaar best hard ren! 

Het is alsof er 's zomers altijd iets is dat zegt 'Relax! Rustig aan!'. En dat doe ik dan ook. Want ik kan bijna niet anders. Zo voelt 't.Leven met de seizoenen noemen ze dat, toch? Nu lekker opladen om straks na de zomer weer aan de slag te gaan met alles wat er ligt en wat we zo graag willen.

Neem het er lekker van deze zomer, zou ik zeggen!


In deze wat kortere mail kun je lezen..

- Een leuk artikel van Guy Andreoli over het maken van goede keuzes,

- iedere dag een post op Facebook, en

- de agenda voor de komende maand, onderaan deze mail.

Lees snel verder!


Waar kies jij voor? Over keuzes maken die goed voor jou zijn.

Als je aandacht gaat besteden aan bewustwording en persoonlijke groei word je vaak steeds meer uitgedaagd om met wijsheid, hart en intuïtie keuzes te maken.

Met wie wil ik (nog) omgaan? Doe ik nog het werk dat me dient? Waar wil ik wel zijn en waar niet? Wat is goed voor mij? En is deze kans op mijn pad het gene wat me verder brengt? 


Soms betekent het dat er dingen zijn in je huidige leven die vragen om verandering. Dat je afscheid mag nemen van mensen. Of nee mag zeggen op aangeboden kansen en nieuwe contacten als ze niet meer in lijn zijn met wie jij bent op dit moment. 

Guy Andreoli, aanbieder op Bewust Achterhoek, schreef een leuk en interessant artikel over dit onderwerp. Lees het op onze weblog.


Laat je inspireren op onze Facebook pagina

Normaal gesproken laten we iedere maand in deze mail weten welke post op Facebook het meest populair was die afgelopen maand. Dat lukt nu niet omdat de mail al begin juli werd geschreven. Want zo doe je dat als je niet altijd aan het werk wilt zijn ;-)Wel kun je de hele zomer iedere dag een inspirerende quote of foto vinden op onze Facebook pagina. Want ook die kun je van te voren inplannen!

En na de zomer bekijken we weer welk bericht het meest geliked en gedeeld werd. Ik ben nu al benieuwd!


Agenda voor de maand augustus 2015

Wil je binnenkort graag een workshop doen of activiteit ondernemen op het vlak van persoonlijke groei, gezondheid of welzijn? Bekijk dan de agenda onderaan deze nieuwsbrief.


Geniet nog van deze rustige zomermaanden. Graag tot eind augustus!

Hartelijke groeten,

Saskia Juijn
Coördinator Bewust Achterhoek