Nieuwsbrief juni

Eindelijk Lente!

Eindelijk lente, hoewel in de natuur de hoogzomer alweer nadert. Maar we ontluiken met z’n allen uit een poosje ‘ondergronds’ gewezen te zijn. Alles gaat weer ontkiemen en beginnen. Bij iedereen is het verschillend: van veel mensen horen we dat de periode van bezinning geleid heeft tot prachtige ideeën over ‘hoe nu verder?’ Van anderen horen we juist dat het nu ‘afgelopen’ is. Bij welke groep wil jij horen? 

De aanbieders van Bewust Achterhoek hebben weer mooie aanbiedingen op de agenda gezet. Van het werken aan jezelf via ‘The Work’, door Marianne van der Meer (ContextueelWerk) tot een workshop ‘Ontwikkel je Intuïtie’ door Linda Brink (Aureole) tot een training ‘Mindful communiceren’ door Judith Kars (Heanig An Mindfulness). 

Op vrijdag 5 juni start er een sapvastenkuur, onder begeleiding van Anouschka Ebbinge (Praktijk De Cirkel Rond) en Athilde van Bewust Achterhoek. Om deze ‘nieuwe lente’ met een helder, opgeruimd gemoed te beginnen.

Lieke Deelstra (Werkplaats STAP) verzorgt een workshop ‘Er was eens - Autobiografisch schrijven’ en iedere maand is er een Lichtcirkel van Karlista Fontijn. 

Verder biedt Athilde vanuit haar bedrijf “Flow” een aantal keren een gratis webinar aan, gemaakt ter ere van haar 50e verjaardag. De titel: “50 jaar ups, ondanks of dankzij de downs”. Zij vertelt tijdens dit webinar over haar eerste levenshelft, en hoe die bepalend is (geweest) voor de stappen die ze nu zet in de tweede helft. En ook Jaco Elken is weer vertegenwoordigd met zijn meditatie op de maandagavond.

Kortom: een boeiend programma van de aanbieders van Bewust Achterhoek. Neem vooral een kijkje op https://www.bewustachterhoek.nl/agenda voor meer informatie. En geef je op voor iets wat jou op dit moment bezighoudt.

Liefs Tineke

Agenda voor de komende weken: