Nieuwsbrief juli

Heb je nog geen plannen voor de zomervakantie? Gun jezelf dan een aantal leuke workshops die aangeboden worden door de deelnemers van Bewust Achterhoek. 

Wij (Athilde en Tineke) houden allebei bijvoorbeeld erg van lezen. En hoe leuk en verruimend is het, om samen te bespreken wat je gelezen hebt. Op woensdagochtend 8 juli kan dat bij Karin Meerman van De Schommelplek. Het is een interessant boek dat ze gaat bespreken: “Het geheim van Levenskracht / Je hebt het al, alleen weet je het nog niet” van Rajshree Patel.  

Als je van lezen houdt, dan hou je wellicht ook van schrijven. Daarvoor kun je terecht bij Lieke Deelstra van Werkplaats Stap. Mindful schrijven, over je grootmoeder, je moeder, over de vrouwenlijn in je familie. Zodat je verbanden kunt gaan zien tussen levensdraden. Geen trauma-werk, maar ‘gewoon’ een prachtige online workshop. Dat kun je doen op donderdag 2 juli.

 

Zomerborrel:

En vergeet dan vooral niet om op 3 juli vanaf 17.00 uur aanwezig te zijn bij onze ZOMERBORREL. Bij Tineke in Leuvenheim. Oké, toegegeven: Leuvenheim ligt net niet in de Achterhoek, maar Tineke heeft haar hart al lang verpand aan de Achterhoek en is vast van plan om binnen 2 jaar de ‘verkeerde’ kant te verruilen voor de ‘goede’ kant van de IJssel.
Hopelijk kunnen we de tuin in. Om de zomer te vieren en ook het feit dat we elkaar weer gewoon kunnen ontmoeten. Met drankjes en hapjes. Voor iedereen die lid is of gewoon belangstelling heeft voor wat de Bewust Achterhoekers samen doen.

 

Prettig leven?

Ben je nieuwsgierig naar The Work van Byron Katie, maar er nog steeds niet aan toegekomen om dat eens voor jezelf te ervaren? Ga dan naar Marianne van der Meer van ContextueelWerk. Zij verzorgt cursussen van 4 dagdelen waarin zij de ingrediënten met je deelt voor een Prettig Leven. Is dat niet waarvoor we allemaal geboren zijn? Durf er voor te gaan! Op 6 juli start er weer een cursus.

 

Overige activiteiten:

  • Een andere cursus die op 9 juli start is de Reset Yourself training van Athilde Whyte van Flow. Een krachtige training van 2 dagen, met maximaal 4 deelnemers zodat iedereen optimaal aan de bak kan. Je ontdekt waar nieuwe kansen zijn voor een prachtig, succesvol en liefdevol leven. Je leven is na deze workshop niet meer hetzelfde! 

  •  

  • Op zaterdag 11 juli kun je maar liefst 2 leuke dingen doen. Ten eerste start er een 3-daagse Opleiding Spirituele & Intuïtieve Ontwikkeling van Karlista Fontein van de Spirituele & Intuïtieve Academie. Je leert vertrouwen te hebben in je intuïtie en jezelf beter te begrijpen. Je kunt beter in je energie zijn en blijven doordat je aan de slag gaat met de chakra’s en concentratie en meditatie.

  • Ook verzorgt Karlista de dag daarna een inwijdingsritueel voor vrouwen, waarbij vrouwelijke kracht vrijkomt.

  • Zaterdagavond is er voor slechts 10 mensen (!) een plek aan de Indische rijsttafel van Lara en Hélène van Bij de Rode Beuken. Laat je verrassen en meld je snel aan voor HEERLIJK eten! Er zijn nog plekken beschikbaar! Het zou leuk zijn om de tafel helemaal vol te krijgen met Bewust Achterhoekers! 

  • Iets verder weg nog, maar wel de moeite waard om in de agenda te zetten: op 14 juli een Netwerkcafé voor Bewust Achterhoek in Winterswijk en op 16 juli bij Linda Brink van Aureole een Ondernemers Inspiratie Koffie voor de ondernemende vrouw die wil sparren over mogelijke oplossingen voor ondernemers in deze tijd. Op 19 juli verzorgt Linda een lezing/workshop over wat je emoties je vertellen en hoe je van daaruit verbinding kunt maken met je ziel. Op 31 juli is er weer een workshop Numerologie van Tineke Veenstra van Kernkracht 10.

 

Wij wensen jullie een prachtig zomer en zien jullie graag op één van de evenementen!

Tineke en Athilde

 

Agenda voor de komende weken: