Nieuwsbrief januari aanbieders

Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2021!

2021! Wat gaat het komende jaar ons brengen? Waar verheug jij je zakelijk gezien op? Welke plannen ga je verder oppakken? Hoe maak je gebruik van deze nieuwe realiteit? Deze realiteit, die soms lijkt op een SF-film. Voorlopig hebben we te dealen met deze realilteit en is de uitdaging om vooral af te blijven stemmen op de kant van het vertrouwen. 

Er staan een aantal mogelijkheden gepland voor jullie om je zichtbaarheid en bereik te vergroten op de social media.

 

Lezingen/workshops:

Vanaf februari gaat Bewust Achterhoek maandelijks een lezing/workshop verzorgen voor het publiek. De aftrap wordt op 24 februari door Edith Garritsen gedaan, het onderwerp is Hormonale disbalans. Fijn dat jij de aftrap verzorgt Edith, dank je! Een aantal van jullie heeft al aangegeven ook een lezing te willen verzorgen, waarvoor dank. Er is echter ook nog ruimte voor meer lezingen. De lezingen vinden in eerste instantie plaats via ZOOM. Natuurlijk bekijken we de mogelijkheden om het ook "live' te houden zodra dit mogelijk is.

 

Deel en winacties:

De DEEL EN WINACTIES, blijken succesvol te zijn en leveren veel bereik op. Daar gaan we ook deze maand weer mee van start. We gaan ze 2 wekelijks houden en halen INSTA en FB uit elkaar.

Wie van jullie aanbieders vindt het leuk en wil graag een product/dienst beschikbaar stellen voor deze deel en win acties? Stuur maar een app of mail als je hier gebruik van wilt maken.

 

Wist je dat...?:

Daarnaast starten we met  de rubriek: Wist je dat…? Op de social media kanalen van Bewust Achterhoek zijn we op zoek naar leuke feitjes over jou, je product of andere wetenswaardigheden, waarmee we jou in de spotlight kunnen zetten op onze social media kanalen! Een voorbeeld van zo’n post vind je hieronder. Wil je in de spotlight gezet worden door ons? Laat het ons dan vooral weten! We willen dan het volgende van je weten/ontvangen:

Een liggende foto van jezelf / je product

Je quote van maximaal 65 leestekens

Uitgebreide tekst met uitleg voor in het bijschrijft

Je Facebook paginanaam

Je Instagram paginanaam

Je bedrijfsnaam

Je eigen naam

We hopen van jullie te horen, voor een toffe samenwerking binnen ons netwerk.

 

Masterclasses voor ondernemers:

Verder staan er vanaf 19 februari een 6-tal Masterclasses speciaal voor jullie gepland! Masterclasses om je ondernemersvaardigheden te vergroten. De volgende onderwerpen komen aan bod:

1. Visie van een bedrijf, missie en kernwaarden (19 februari 13:00 - 15.00 uur)

2.Creëer een bloeiend bedrijf  (19 maart 13.00 - 15.00 uur)

3.Slim gebruik maken van Social Media (16 april 13.00 - 15.00 uur)

4.Onzekerheid omarmen in ondernemen (21 mei 13.00 - 15.00 uur)

5.Reflecteren op drijfveren en kernwaarden (18 juni 13.00 - 15.00 uur)

6.Duurzaam leven – zicht op je patronen (9 juli 13.00 - 15.00 uur)

We hopen een flink aantal van jullie te mogen begroeten tijdens (een van) deze Masterclasses. Aanmelden via deze link. Je kunt je aanmelden voor alle 6 of voor losse bijeenkomsten. 

 

Alle oproepen in deze nieuwsbrief zijn bedoeld om te zorgen voor meer zichtbaarheid en een groter bereik. Een groter bereik creëren we samen op social meda. Denk je nu: "dat zal allemaal wel maar het is gewoon (nog) niet mijn ding", of "wat moet ik dan precies doen?", vraag dan om hulp! Met een paar kleine tips kunnen we elkaar enorm versterken!

Veel plezier en succes in 2021 gewenst! Samen zijn we meer!

Liefs Athilde en Tineke

Agenda voor de komende weken: