Vier Vaderdag met Bewust Achterhoek - Eet jezelf gezond - Agenda

In de maand juni is er ieder weekend wel iets te beleven. Het is immers een mooie tijd om een markt, festival of open dag te bezoeken, want met een beetje mazzel zit het weer mee.

We hopen dat ook op vaderdag, zondag 16 juni, het zonnetje schijnt want dan organiseren we zelf een leuk event! Je leest meer over het 'Vier Vaderdag met Bewust Achterhoek' event in deze nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief:

  • Bewust Deal: Boost je business en leven!
  • Vier Vaderdag met Bewust Achterhoek op 16 juni in Halle
  • Nog 24 tickets beschikbaar voor lezing Juglen Zwaan op 20 juni
  • Over bladluizen in je tuin: wat te doen?
  • De agenda voor juni en juli 2019

Bewust Deals: Aanbiedingen voor bewust, gezond & duurzaam leven

Bewust Deals zijn aanbiedingen van aangesloten professionals die slechts gedurende een aantal weken geldig zijn. De komende weken kun je heel voordelig meedoen aan een 30daagse online training die je kan helpen om dingen voortaan anders aan te pakken. En wat dat niet allemaal kan opleveren... Lees snel verder!

Vier Vaderdag met Bewust Achterhoek op 16 juni in Halle

De voorbereidingen voor het 'Vier Vaderdag met Bewust Achterhoek' event zijn in volle gang. Ik ben trots op het mooie en diverse programma dat we bezoekers kunnen aanbieden. Er is veel te zien en doen, voor mannen, vrouwen èn kinderen.

Onderaan deze mailing vind je de flyer. En op deze pagina op de website vind je het programma.

Lees hier meer over dit evenement en zet het alvast in je agenda!

Nog 24 tickets beschikbaar voor lezing Juglen Zwaan

Op donderdagavond 20 juni 2019 komt voedingskundige Juglen Zwaan naar Zutphen voor het geven van de lezing 'Eet jezelf gezond'.

Nu is het de eerste keer dat ik iemand, voor velen een BN-er bovendien, uitnodig voor een lezing. En ik wist niet hoe de kaartverkoop zou gaan. Dat ruim drie weken van te voren al meer dan de helft van de 60 kaarten verkocht zou zijn had ik niet bedacht. Voor een volgende lezing moet ik dus op zoek naar een grotere zaal!

Dus wil je graag komen luisteren naar wat Juglen allemaal weet over de gezondheidseffecten van voeding op onze gezondheid, wacht dan niet te lang met bestellen van je ticket.

Lees hier meer over de lezing van Juglen Zwaan en het bestellen van tickets.

Graag verwijs ik je ook naar de website van Juglen. Je vindt er veel interessante blogs.

Over bladluizen in je tuin: wat te doen?

Er staan prachtige margrieten in mijn tuin en ook de dahlia's groeien flink. Maar wat zag ik van de week, bladluizen! Hè bah, hoe kom ik daar nu weer vanaf?

Thea van Hoof stuurde me (toevallig?) een blog over bladluizen, had ze net geschreven. En daarin lees je dat het grootmoedersmiddeltje van zeep en spiritus eigenlijk af te raden is. Gelukkig heeft Thea tips over wat wèl te doen. Puur natuur!

Lees Thea's blog over bladluis hier.

Zoals altijd vind je onderaan deze nieuwsbrief de agenda voor de komende twee maanden. Met mooie workshops, programma's en andere activiteiten van onze aangesloten aanbieders. En activiteiten die we vanuit Bewust Achterhoek organiseren.

Op zaterdag 22 juni organiseren we de laatste inspiratiewandeling voor de zomervakantie. Deze keer in het prachtige natuurgebied De Bekendelle, bij Winterswijk. Wandel je mee?

Je vindt de actuele agenda altijd op onze website.

Dankjewel voor je belangstelling en graag tot over twee weken!

Warme groet,

Saskia Juijn
​Coördinator Bewust Achterhoek


Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen? Stuur 'm door!
En heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? En je vind 'm leuk? Schrijf je hier in en ontvang 'm voortaan ook!
Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen schrijf je dan uit via de link onderaan.

Agenda overzicht juni en juli 2019