April aanbieders, uitleg wandeling!

Eind vorige week stuurde ik onderstaande mail naar jullie in verband met de Bewust Achterhoek wandeling, namens de kerngroep. 

Door de vragen die ik krijg wil ik graag een en ander nog even iets verduidelijken.

De CoffeeToGO route, MidzoomerWandeling is voor het publiek, iedereen mag mee doen! Ook gezinnen, vakantiegangers enz. Het is zeker leuk als jullie ook mee wandelen;-) maar beslist geen voorwaarde om een leuk aanbod te doen!

De start is tussen 10.00 en 14.00 uur dit om spreiding van het publiek te bevorderen. Bij aanvang van de route krijgt iedereen de route uitgereikt en is er keus qua afstanden.

Intussen is de locatie ook bekend, dat is Gastgalerij Ankomm'n, we gaan het schitterende natuurgebied rondom het mooi Corlese veen verkennen. Fijn dat we welkom zijn Anita en Hans!

Alle wandelaars kunnen zich vooraf aanmelden. Zoals gevraagd denken we dat het leuk is, voor jullie aanbieders, om een speciaal aanbod te doen voor alle deelnemers aan de wandeling! Dit geeft een stukje extra zichtbaarheid.

Publiek/deelnemers meldt zich aan via de website van Bewust Achterhoek. Door deze aanmelding ontvangen zij de link naar onze speciale pagina voor deze wandeling en kunnen ze gebruik maken van jullie aanbod! Natuurlijk gaan we veel reclame maken voor deze wandeling en in de media aankondigen. We willen vooraf aanmelden bevorderen i.v.m. de organisatie. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om spontaan mee te wandelen.

Zoals in de enthousiaste oproep hieronder al duidelijk werd gemaakt, het is een mooie manier om jezelf bij de wandelaars onder de aandacht te brengen. En niet te vergeten is het natuurlijk ook super leuk als jullie zelf meewandelen met je eigen gezin of vrienden, vergeet daarvoor niet je t.z.t. zelf ook aan te melden;-)

Als je gratis mee wilt doen met je aanbod op de website, stuur dan een mailtje naar athilde@bewustachterhoek.nl dan nemen we binnenkort contact op om te zorgen dat je aanbod zichtbaar gaat worden! 

Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op met ons!

 

Mede namens de kerngroep voor deze wandeling, Anneke Wilbers, Ina van Smaalen en Tineke Veenstra een fijn weekend!

grtz Athilde

ps komende weken gaan we hier wat vaker over mailen, ook in de FB groep delen we informatie

 

ACTIE-ACTIE-ACTIE, WIE DOET ER MEE?

Schrik niet, we bedelen niet, we voeren geen actie maar hebben wel een win-win superfijn idee!

Wie dit jaar op 27 juni samenzijn, gezelligheid en beweging wil komt uit bij het door ons opgezette event van de Bewust Achterhoek Midzomerwandeling.

En ja, we zijn ondernemers en denken daarom ook in win-win, zichtbaarheid én duurzaamheid. Dus, lees vooral verder als jij dat ook wilt!

Zet jij jezelf graag eens anders ‘op de kaart van de Achterhoek’ met jouw mooie onderneming?

Door één mailtje van jou zorgen wij dat je direct zichtbaar wordt bij de wandelaars die meedoen aan de Midzomerwandeling van Bewust Achterhoek. En mensen spreken mensen, je kent het wel…. 

Wij (als kerngroep) doen de organisatie en zorgen dat iedere deelnemende wandelaar jouw aanbod krijgt! Mooier kunnen we het niet maken, en ook niet makkelijker! We gaan dit uiteraard op een duurzame digitale manier doen. De kerngroep voor deze wandelingbestaat uit Anneke Wilbers, Ina van Smaalen en Tineke Veenstra. 

Hoe kan jouw aanbod er dan uit zien? Dat weten wij niet en dat is ook afhankelijk van welk product of dienst je levert. Een paar voorbeelden van onszelf:

 

Mijn naam is Anneke Wilbers Iedereen die bij mij een inspirerende ontbijtsessie boekt mag dit doen met 17% voordeel. Je vindt mij via www.annekewilbers.nl

Op een Numerologie-workshop bij Kernkracht 10 in 2021 krijg je maar liefst 30% korting bij het invoeren van de code: wandeling. Je vindt dit op https://kernkracht10.nl/agenda-en-tarieven/

 

Zeg jij als ondernemer ja op ons aanbod, dan krijgen alle wandelaars die meedoen met ons evenement een mail in hun mailbox met de acties van alle bedrijven die meedoen.  

En dat alles helemaal gratis omdat we graag Bewust Achterhoek en onze collega-aanbieders in het midzomer-licht willen zetten.

Wat zijn de spelregels?

In de mail die naar de deelnemers gestuurd wordt komt je naam, je website, en jouw aanbod.

Als aanbieder bepaal je zelf hoe vaak iemand gebruik kan maken van jouw actie-aanbod.

Je stuurt ons uiterlijk 30 april je naam, wat je aanbiedt en je contactgegevens waar de wandelaar je kan vinden. Dit alles samen in totaal maximaal 30 woorden zoals in onze voorbeelden.

Zet ACTIE-ACTIE-ACTIE, IK DOE MEE! in de onderwerp-balk en mail naar athilde@bewustachterhoek.nl

Mail je later dan vrijdag 30 april, dan doe je helaas niet mee aan deze mooie kans… (vanwege organisatorische redenen)

Kom maar op met al jullie mooie producten en diensten, kortom jijzelf met je bedrijf!

 

Tineke en Athilde

Agenda voor de komende weken: