Geniet van de herfst - Mooie Deals - Agenda

De blaadjes vallen, de klok is verzet naar de wintertijd, het wordt kouder buiten. Tijd om meer naar binnen te gaan. Zowel letterlijk als figuurlijk. Dit is een goede periode om voor jezelf na te gaan hoe je in je vel zit. En wat je nodig hebt.

Misschien wil je jezelf eens verwennen met een onspannende massage? Of heb je behoefte aan ondersteuning of inspiratie in een sessie of workshop? De aanbieders van Bewust Achterhoek staan voor je klaar. En de agenda, die je onderaan deze nieuwsbrief vindt, is goed gevuld.

Achter de schermen heb ik gesprekken met leuke ondernemers over de overname van Bewust Achterhoek. Ik heb er alle vertrouwen in dat er een goede opvolger komt. Zodra er nieuws is hoor je dat!

Voor nu: Geniet van het mooi herfstseizoen!

In deze nieuwsbrief:

  • Maak gebruik van de Bewust Achterhoek Deals
  • Netwerkcafé voor bewuste en duurzame ondernemers donderdag 7 nov
  • Agenda voor november en december

Bewust Deals: Aanbiedingen voor bewust, gezond & duurzaam leven

Bewust Deals zijn aanbiedingen van aangesloten professionals die slechts gedurende een aantal weken geldig zijn. 

Soms maak ik zelf gebruik van een Bewust Deal. Zo volgde ik afgelopen vrijdag de workshop 'Ervaar de magie van SoulCollage'. Het werd een heerlijke ochtend en ik besloot vaker een creatieve workshop bij Marinda of iemand anders te volgen. Want na de workshop voelde ik me net zo Zen als na een yogales. Heerlijk!

Netwerkcafé bewuste ondernemers/professionals 7 nov Doetinchem

Lees jij deze nieuwsbrief en ben jij zelf ondernemer of professional? En vind je het leuk om collega's te onmoeten? Kom dan een keer naar een netwerkbijeenkomst of netwerkcafé.

Aanstaande donderdagmiddag 7 november is er tussen 15 en 17 uur weer een netwerkcafé van Bewust Achterhoek. We keren terug naar Bijzonder restaurant Borghuis in het centrum van Doetinchem.

Onze open netwerkcafé's voor professionals zijn gezellig en zinvol. Het is altijd weer mooi om te zien en horen hoeveel inspiratie en samenwerking er ontstaat!

Lees hier meer over het netwerkcafé en neem je bevriende collega's ook mee!

In deze nieuwsbrief vind je - onderaan - ook nog de agenda voor de komende twee maanden bomvol leuke en inspirerende activiteiten. Wellicht zit er iets voor je bij?

Je vindt de actuele agenda altijd op onze website.

Dankjewel voor je belangstelling en graag tot over twee weken!

Warme groet,

Saskia Juijn
​Coördinator Bewust Achterhoek


Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen? Stuur 'm door!
En heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? En je vind 'm leuk? Schrijf je hier in en ontvang 'm voortaan ook!
Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen schrijf je dan uit via de link onderaan.

Agenda overzicht november en december 2019