Agenda April, Bewust in de Achterhoek

Bewust in de Achterhoek

Vandaag weer een nieuwsbrief met het agenda overzicht. Hoe het verder gaat met de afstand die we op dit moment van elkaar moeten houden wordt in de loop van deze week duidelijk. Bewust kiezen is belangrijker dan ooit. Kiezen voor jezelf! Wat heb jij nodig om je goed te voelen? Lukt het je om daar naar te luisteren en er gehoor aan te geven? In onze agenda staat een flink aantal workshops en trainingen waar je misschien wat aan hebt! De kracht van stilte: ben jij al aan het mediteren? Heb jij al ontdekt wat dit voor jouw bewustzijn betekent? Vanavond is er op onze FB bladzijde een gezamelijke meditatie, geleid door Jaco Elken. We starten om 20.30 uur op Bewust Achterhoek FB. Wil je zeker weten dat je het niet mist, zet dan in de instellingen bovenaan de bladzijde (onder 'volgend'), ons op "als eerste weergeven". Dan weet je zeker dat je alle berichten van Bewust Achterhoek onder ogen krijgt.


Creatieve Facebooktraining:

Woensdag is de creatieve Facebook training van Danie van Styn, met een flinke korting voor Bewust Achterhoekleden. Er zijn nog plekjes beschikbaar. 

 


Immuunbooster Juglen Zwaan:

Op 12 mei is er de Immuunbooster webinar, een lezing over Gezond leven in deze tijd van Juglen Zwaan, € 5,-- voor Bewust Achterhoekleden en € 7,50 voor niet-leden.

Zeker in deze tijd waarin het coronavirus ons in de greep houdt, is het belangrijk om goed voor onszelf te zorgen. Hoe kun je met leefstijl, voeding en supplementen je weerstand versterken? In deze webinar geeft Juglen Zwaan je vele praktische tips, zodat je direct aan de slag kunt. Juglen is eigenaar van de website aHealthylife.nl, dat jaarlijks vele miljoenen bezoekers krijgt.

Juglen is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij is een gepassioneerde voedingskundige met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Hij schreef de boeken "De supplementenwijzer", "De voedingswijzer" en "De receptenwijzer". Juglen is inmiddels meer dan 8 jaar onderdeel van het radioprogramma 'Gezondheidsnieuws en is vaste gast in het TV-programma 'Wat eten we?' op SBS6. Hij studeerde Voeding & Gezondheid aan de Open Universiteit. Hij onderzoekt kritisch en combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

 


Recent aangesloten aanbieder Willskracht:

In de volgende nieuwsbrief meer over de recent aangesloten aanbieder Willeke Kremer, personal trainer en sportinstructrice, met haar bedrijf "Willskracht". Zij gaat een prachtig online trainings- en yoga-programma aanbieden voor Bewust Achterhoek. Samen online sporten, met een ruime keus qua tijden, in een flexibel abonnement.

 

Ik wens jullie, fijne zonnige dagen!

Liefs Athilde


 

Agenda voor de komende weken: