2020 in zonder stress - Schaamte voor eenzaamheid - Agenda

Voeg ons e-mailadres toe aan je adresboek,
dan wordt deze nieuwsbrief niet als spam gezien. Dankjewel!

Terwijl ik deze nieuwsbrief samenstel klettert de regen tegen de ramen. Het waait hard, echt herfst. Ik zie dat de bomen rondom mijn huis nu snel hun blad verliezen.

Vanochtend plaatste ik op Facebook deze afbeelding van een boom, dat vond ik wel toepasselijk. En ook leuk voor deze nieuwsbrief, met overigens weer een interessante inhoud, dus scroll 'm even door. Veel leesplezier!

In deze nieuwsbrief:

  • Bewust Achterhoek Deal: Einde van het jaar, einde van je stress!
  • Aangrijpend verhaal: De schaamte van eenzaamheid 
  • In Kaapstad zingen ze maar twee minuten onder de douche
  • Agenda voor december 2019 en januari 2020

Bewust Deals: Aanbiedingen voor bewust, gezond & duurzaam leven

De tijd van de kadootjes komt er weer aan. En wat is nu een mooier kado, dan jezelf, of een ander, echt rust te geven. Rust in je hoofd, rust in je dagelijks leven, rust in je lijf.

Dat kan nu met deze Bewust Deal: Maak een afspraak met Simone Wopereis voor een voordelig consult, waarin je leert stress te verminderen. En ben je aanvullend verzekerd dan betaal je misschien bijna niets!

De schaamte voor eenzaamheid

Lieke Deelstra werkt vanuit haar coachingspraktijk Werkplaats Stap als biografisch coach, trainer, schrijver en verhalenmaker. Ze helpt vele mensen hun eigen weg in het leven te vinden.

Lieke is dankbaar voor het pad dat ze zelf loopt, al voelde ze zich als tiener erg alleen en eenzaam. Lees in deze blog haar aangrijpende en persoonlijke verhaal èn haar oproep aan ons.

In Kaapstad zingen ze maar twee minuten onder de douche

"Snel even douchen want het wordt een druk dagje. De kraan gaat aan en ik spring onder de douche om met dezelfde snelheid en een kreet er weer uit te springen. Geen warm water! Wat is dat?"

In de nieuwsbrief van Bewust Amsterdam las ik deze leuke blog van Wiebeke Rondeel. Ik ben benieuwd hoe lang jij nog onder de douche staat na het lezen van deze blog! :-)

Onderaan vind je - zoals altijd - ook nog de agenda voor de komende twee maanden vol met leuke en inspirerende activiteiten. Wellicht zit er iets voor je bij?

Je vindt de actuele agenda altijd op onze website.

Dankjewel voor je belangstelling en graag tot over twee weken!

Warme groet,

Saskia Juijn
​Coördinator Bewust Achterhoek


Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen? Stuur 'm door!
En heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? En vind je 'm leuk? Schrijf je hier in en ontvang 'm voortaan ook!
Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen schrijf je dan uit via de link onderaan.

Agenda overzicht december 2019 en januari 2020