Meer rust in hoofd en hart met EFT - Inspiratiewandeling 'Omgaan met verlies' - Agenda

Deze week is het herfstweer. Dat betekent wandelen tussen de buien door en daarna binnen blijven met een grote pot thee, terwijl de regen tegen de ramen klettert.

Kun je meteen deze nieuwsbrief even lezen en kijken of je een leuke activiteit vindt! :-)

In deze nieuwsbrief:

  • Bewust Achterhoek Deal: Meer rust in hoofd en hart met EFT
  • Wandel zaterdag 5 oktober mee: Inspiratiewandeling 'Omgaan met verlies'
  • Drie tips voor de gevoelige hsp-er
  • Agenda voor oktober en november

Bewust Achterhoek Deal: Meer rust in hoofd en hart met EFT

Wil jij ook minder stress in je leven ervaren? En met meer rust reageren op situaties die je normaal gesproken triggeren? Maak dan gebruik van deze Bewust Achterhoek Deal en vraag de online training 'Emotional Freedom Techniques leren - voor meer rust in je hoofd en hart' aan, tegen sterk gereduceerd tarief.

Een eerste indruk van de training krijg je door op deze link te klikken en (anoniem) een demo aan te vragen. Je kunt de leeromgeving dan zelf verkennen. Klik en kijk rond, en scroll naar de inhoudsopgave en bekijk daar vooral even het filmpje bij 'Waarom EFT?'.

Mooi om te horen van Anita Eeltink, die de training begeleidt, hoe zij zelf EFT heeft ontdekt. En bovendien vertelt ze erover met humor, altijd fijn! :-) Nogmaals, je vindt de link naar de demo hier.

Omgaan met verlies: Imelda vertelt

Aanstaande zaterdag 5 oktober 2019 organiseert Bewust Achterhoek een inspiratiewandeling onder begeleiding van Imelda Verheij in de bossen van Ruurlo. Het thema van de wandeling is 'Omgaan met verlies'.

Imelda heeft een praktijk in Lichtenvoorde, Begeleiding Verlies en is zelf ook ervarings-deskundige. Imelda vertelt:

"Al vrij jong werd ik voor het eerst geconfronteerd met intens verlies. Mijn broer verongelukte toen ik vijftien was en mijn moeder stierf vrij plotseling op mijn zeventiende. In die tijd werd er amper gepraat over wat dit met je deed. Voor mij voelde het dat je daar zelf maar een weg in moest vinden.

In de loop der tijd heb ik met behulp van Yoga - Tai Chi en meditatie onverwerkte gevoelens kunnen verwerken. Wat mij daarbij het meest hielp was om mezelf liefdevol te ondersteunen, juist in moeilijke tijden.

Toen ik na mijn opleiding als wandelcoach aan de slag ging ontdekte ik de prachtige helende werking van de natuur. Een hele bijzondere waardevolle hulp wanneer ik kampte met verlies. Het hielp me ook toen een aantal jaren geleden ook mijn partner overleed.

Verlies is vaak aangrijpend en moeilijk te aanvaarden. Of het nu gaat om verlies van werk, gezondheid of een ingrijpend verlies van een dierbare. Het vraagt om moed om een wirwar van gevoelens van pijn, woede, verdriet en onzekerheid werkelijk toe te laten. En rouwen kost tijd."

Wil je graag meewandelen lees dan hier hoe je je kunt opgeven.

Drie tips voor de gevoelige hsp-er

Linda Brink is hsp-coach en biedt online trainingen aan. Voor hsp-ers geeft Linda met regelmaat trainingen om als hsp-er sterker in je schoenen te staan. Ze doet dit op een nuchtere en praktische manier.

Ook schrijft ze regelmatig over hooggevoeligheid. In dit artikel geeft ze 3 tips die hooggevoeligen kunnen helpen.

In deze nieuwsbrief vind je - onderaan - ook nog de agenda voor de komende twee maanden bomvol leuke en inspirerende activiteiten. Wellicht zit er iets voor je bij?

Je vindt de actuele agenda altijd op onze website.

Dankjewel voor je belangstelling en graag tot over twee weken!

Warme groet,

Saskia Juijn
​Coördinator Bewust Achterhoek


Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen? Stuur 'm door!
En heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? En je vind 'm leuk? Schrijf je hier in en ontvang 'm voortaan ook!
Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen schrijf je dan uit via de link onderaan.

Agenda overzicht september en oktober 2019