Nieuwsbrief november aanbieders

De nieuwsbrief van november, met hierin de wetenswaardigheden omtrent onze activiteiten: de deel- en winactie, onze netwerkcafés voor de komende tijd, de twee leuke evenementen die we gepland hebben in april en juni, de agenda van de aanbieders en de nieuwe aanbieders van de afgelopen maand die hun profiel hebben ingevuld. 

 

VRUCHTBAAR WEEKEND

Vorig weekend zijn we op pad geweest om in alle rust plannen voor 2021 te maken. We zijn begonnen met een korte terugblik op 2020. Wat een uniek jaar, in alle opzichten! Wij zijn blij met en trots op alles wat er nu is, vooral ook heel dankbaar voor iedereen die Bewust Achterhoek heeft gevonden en degenen die bij ons zijn gebleven.

Voor volgend jaar zitten we boordevol plannen en ideeën, we zullen deze in de komende weken met jullie delen.

Een tipje van de sluier is dat we graag met de kennis en kunde die we in huis hebben aan de slag willen. En met in huis hebben bedoelen we dan: de kennis en kunde die jullie als aanbieders hebben. Jullie expertise mag/moet gedeeld worden met het Achterhoekse publiek! Juist nu is er veel behoefte aan meer bewustzijn en verdieping!

We hebben een manier bedacht om jullie als aanbieder een podium te bieden zodat iedereen van deze kennis/kunde gebruik kan maken. Uiteraard voorlopig in ‘coronaproofversie’ maar snel om te zetten naar ‘live’ evenementen zodra dit mogelijk is.

 

WAT GAAN WE DOEN?

LEZINGEN/WORKSHOPS DOOR ONZE EIGEN PROFESSIONALS!

Maandelijks een lezing/workshop door één van jullie voor het publiek. Wij faciliteren de techniek, wij zorgen voor de bekendheid op social media. De workshop/lezing duurt maximaal 1,5 uur en vindt altijd plaats in de laatste week van de maand. Voorlopig vindt dit in een besloten online omgeving plaats. Jij en je bedrijf worden volledig in het zonnetje gezet, tijdens de aanloop naar de workshop. Om de workshop te volgen vragen we € 10,-- van de deelnemers, dus van het ‘publiek’. 

 

Wat levert het op?

Het levert Bewust Achterhoek en jou als aanbieder meer zichtbaarheid op. Doordat we een maand lang jouw bedrijf en expertise onder de aandacht brengen op alle social media en we je taggen enz. krijgt jouw bedrijf een flinke boost. 

Je ontvangt een vaste vergoeding voor het geven van de lezing/workshop van € 50,--. We helpen je met het technische deel. Natuurlijk is het de bedoeling dat je hiermee ook klanten krijgt voor je eigen workshop, training, klassen of dergelijke, dus aan het eind van de lezing/workshop deel je uiteraard je website, landing page enz. Dit delen wij vervolgens ook voor je in onze communicatie na afloop.

Denk je: “da’s gaaf, daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren”? Wil je jouw expertise inzetten om meer bekendheid voor Bewust Achterhoek en je eigen bedrijf (en events) te krijgen? Wil je graag het publiek kennis laten met jouw kennis en kunde? Reageer dan op athilde@bewustachterhoek.nl, dan nemen we contact met je op om details en data enz. door te spreken. 

 

WAT GAAN WE NOG MEER DOEN?

De DEEL- & WINACTIE

Op Facebook is er vanaf vrijdag 30 oktober iedere week een deel- en winactie. Wat moet je delen en wat kun je winnen? Door jullie zijn er mooie prijzen beschikbaar gesteld, die we mogen verloten. Elke week wordt bekend gemaakt welke prijs er verloot wordt. Wat moet iemand doen om in aanmerking te komen voor deze prijs? Naar de Facebook pagina van de aanbieder gaan en deze ‘liken’. Idem dito met de pagina van Bewust Achterhoek. Vervolgens een bericht schrijven van maximaal 20 woorden waarom hij/zij in aanmerking wil komen voor deze prijs. Uit de inzenders wordt de winnaar gekozen die de origineelste reden opgegeven heeft. Uiteraard kan er over de uitslag niet gecorrespondeerd worden.

Wil jij ook een prijs beschikbaar stellen? Mail dat dan naar athilde@bewustachterhoek.nl

 

De NETWERKCAFÉS

We hebben netwerkcafés gepland vanaf januari 2020. Mochten we dan fysiek niet bij elkaar kunnen komen, dan worden dit digitale meetingen, waarbij we intervisie-sessies plannen. Hiervoor mag je een ‘project’ indienen waar je aan werkt en waarvoor je graag ideeën, feedback, etc. krijgt van andere aanbieders om zodoende tot een ‘beter’ project te komen. We noemen dit ook wel de “maak me beter”-sessies.

De netwerkcafés zijn gepland op de volgende dagen:

Dinsdag 12 januari           ochtend

Donderdag 11 februari     middag

Vrijdag 12 maart               middag

Maandag 12 april              ochtend

Woensdag 12 mei             ochtend

Donderdag 10 juni            ochtend

Reserveer de data alvast in je agenda!

 

De GELUKSROUTE

Op 17 april organiseren we, ijs en corona dienende, een geluksroute. Dit wordt een dag waarop jullie je deuren kunnen openstellen voor het publiek dat de route rijdt. Wij zorgen voor de nodige publiciteit, jullie zorgen voor een programma. Te denken valt aan: een massage, een  numerologie-sessie, een kop koffie met een taartje, een ritje met een paard of ezel, een rondleiding door de kruidentuin, noem maar op. Iets om jouw bedrijfsactiviteiten te promoten. Je mag zelf weten of je hiervoor een vergoeding vraagt, dan wel iets gratis doet. 

We houden jullie verder op de hoogte van hoe we e.e.a. gaan aanvliegen.

 

Het Bewust MIDZOMERFESTIVAL

Op 27 juni organiseren we bij een aangesloten aanbieder die daarvoor de geschikte locatie heeft een midzomerfeest. We willen dit jaarlijks terug laten komen. Dit wordt een festival waar vooral ook aanbieders die producten verkopen zich kunnen laten zien. Maar er is uiteraard ook ruimte voor aanbieders die iets van een aangeboden dienst kunnen demonstreren. Er komen kraampjes die te huur zijn, er wordt gezorgd voor hapjes en drankjes door de horeca-aanbieders. We gaan hier veel reclame voor maken. Een bewust en duurzaam festival, voor en door Bewuste Achterhoekers om samen te zijn, onze zichtbaarheid te vergroten. Samen, liefde, gezondheid, spitritualitieit, welbevinden, verbinding, ontspannen, bewustzijn dit zijn de woorden waar we in eerste instantie aan denken bij dit festival rond de zonnewende, oftewel de langste dag. 

Ook hierover houden we jullie uiteraard op de hoogte. Je aanmelden kan natuurlijk al wel, als deelnemer of vrijwillger;-)

 

De data van de activiteiten zijn nu bekend bij jullie. Ze komen ook in de agenda op de website en social media. De locaties worden z.s.m. bekend gemaakt. Dat is met name afhankelijk van de beslissingen van de overheid omtrent het fysiek bij elkaar komen.  

 

ACTIES VAN JULLIE KANT

We hebben dus een paar oproepen voor jullie, die actie wensen van jullie kant, mocht je willen deelnemen of meedoen:

 

-        Stel een prijs beschikbaar voor de deel- en winactie

-        Geef je op voor de Geluksroute

-        Geef je op als deelnemer of vrijwilliger aan het Midzomerfestival

 

BIJDRAGE VOLGEND JAAR OMHOOG

Verder attenderen we jullie er nog op dat per 1-1-2020 het lidmaatschapsgeld omhoog gaat naar een meer marktconforme prijs van € 79,50.  

 

Zo, veel leesvoer deze keer voor jullie en dat allemaal door plannen voor volgend jaar te maken;-). We horen graag jullie op of aanmerkingen.

 

Hartelijke groet, 

Tineke en Athilde

Bewust DEAL

AGENDA