Deze nieuwsbrief is voor aanbieders van Bewust Achterhoek

Ontmoeten....

Bedankt voor de mooie en fijne ontmoetingen met een flink aantal van jullie afgelopen vrijdag. Er waren circa 40 aanbieders en belangstellenden. Natuurlijk ook zeker voor het afscheid van Saskia! 

De agenda is intussen gevuld met (netwerk)cafés voor de komende maanden. De agenda wordt in de komende weken verder gevuld met workshops, wandelingen enz. Kijk regelmatig op de site voor een laatste update. Via de besloten FB groep deel ik de info ook! Oh ja... er komt ook een filmavond met een schitterende MUST-SEE film.....

Zijn er zaken die jullie heel graag op de agenda zien verschijnen qua workshops of lezingen dan hoor ik dat natuurlijk graag!


Welkom nieuwe aanbieders!

In de komende nieuwsbrieven en via social media ga ik jullie de nieuwe aanbieders wat uitgebreider voorstellen. Nu even een kort overzicht;

 

  • Xian Wei LU, Geluk4Geluk in Eibergen

  • Wilko Houwers, Wandelcoach in Winterswijk-Ratum

  • Bennie Gartsen, Reiki/Shambhala praktijk in Toldijk

  • Monique Hasselo Smits, Yoga Moyo in Vorden

  • Bianca Schuurman-Bosgoed, Kinderyogatuin in Zwiep

  • Gijs Peteroff, Genietcafé in Zutphen

  • Otto Wilgenhof, Stoere Mannen Coaching in Leuvenheim

 

Van harte welkom allemaal en wat geweldig dat jullie de aansluiting met Bewust Achterhoek hebben gezocht! We verheugen ons op een hele fijne en duurzame samenwerking. 


Social media en Bewust Achterhoek

Social media zijn enorm belangrijk voor platforms als Bewust Achterhoek. Hierdoor is het bereik groot. Graag zet ik nog even op een rijtje via welke kanalen je ons kunt volgen. Aanmelden en delen wordt erg gewaardeerd;-)

Op Facebook  via Facebook Bewust Achterhoek

LinkedIn via LinkedIN Bewust Achterhoek

Jullie kunnen helpen om LinkedIn groter te maken door mensen uit te nodigen en de groep te volgen en af en toe actief te reageren of te delen. Dit geldt natuuurlijk voor alle social media;-)

Instagram via Insta Bewust Achterhoek

 

BESLOTEN FB groep:

Voor jou als aanbieder is er ook de besloten Facebook groep. Hier deel ik e.a.a en deze wordt wat mij betreft gebruikt om elkaar te inspireren en op de hoogte te houden. Het is niet de bedoeling om deze groep te gebruiken om deelnemers voor je workshop of activiteit te vinden. Wel is het leuk om bijvoorbeeld try-outs van het een of het ander in de groep te plaatsen waarop je graag feedback van de groep wilt. Ook kan ik me voorstellen dat je de groep gebruikt als een soort 'test' omgeving voor je online business. Wil je bijvoorbeeld een online training geven maar eerst in de veiligheid van deze groep één en ander uitproberen, dan kunnen we elkaar mooi verder helpen hier. Om het echt te laten slagen als actieve groep waar we elkaar verder kunnen helpen is input nodig en een actieve bijdrage. Het zal de een wel liggen en de ander niet, logisch en prima.

BESLOTEN FB voor aangesloten aanbieders. Ben je aanbieder en zit je nog niet in deze groep meld je dan aan via de link hierboven. 


Country Fair

We hebben als Bewust Achterhoek het verzoek gekregen of we dit jaar mee willen doen aan de jubileum versie van de Country Fair. Ik weet dat er aanbieders zijn die enorm goede 'zaken' doen tijdens de Fair. Graag hoor ik van jullie of wij Bewust Achterhoek dit jaar gaan deelnemen. Ik heb er voor BA wel oren naar en wil me er graag voor inzetten. Hoor graag van jullie hoe jullie hiernaar kijken en WIE er concreet met zijn/haar producten diensten mee willen gaan doen. 

Een laatste bericht van Saskia... met een vraag...

Lieve aanbieders,

De afgelopen weken heb ik veel leuke en lieve berichten ontvangen. En afgelopen vrijdag kwamen verschillende aanbieders ook nog persoonlijk gedag zeggen in Zutphen. Er waren zelfs cadeautjes en bloemen. Nogmaals dankjulliewel voor al deze aandacht!

Ik ben blij met hoe de overdracht en het afscheid nemen van Bewust Achterhoek is verlopen. Ik kijk er met een tevreden gevoel op terug. De komende maanden zien jullie me niet op bijeenkomsten, ik neem even afstand. Maar ik blijf natuurlijk gewoon aangesloten!

Bij deze heb ik nog een laatste verzoek. Er zijn de laatste tijd zoveel lieve en aardige dingen gezegd door jullie over mij en mijn kwaliteiten. Het zou mij helpen als daarvan ook iets terug te vinden zou zijn op internet. Mag ik je daarom vragen om een aanbeveling op LinkedIn, of een recensie op mijn Facebookpagina, te geven?

Mocht je dit willen doen, maar kun je niet vinden hoe en waar, stuur me dan even een mail via saskia@saskiajuijn.nl. En past het niet om het te doen, dan is dat ook prima.

Dankjewel! En kan ik iets voor jou doen, weet me dan te vinden. Het ga je goed en wie weet tot ziens. Warme groet, Saskia

Agenda