4 Praktische tips voor meer gezondheid en geluk!

Het is alweer bijna februari. Wat zijn de eerste weken van 2015 voorbijgevlogen! Hoogste tijd dus voor een nieuwe editie van de nieuwsbrief. Met daarin:

- het artikel '4 Praktische tips voor meer gezondheid en geluk', vers van de pers,

- een leuk filmpje dat je kan helpen vaker te mediteren,

- een overzicht van de nieuwe aanbieders op Bewust Achterhoek, en

- de agenda voor de komende maand, onderaan deze nieuwsbrief.

Lees snel verder!


4 Praktische tips voor meer gezondheid en geluk!

Nieuwe abonnees op deze nieuwsbrief ontvangen voortaan, als dank voor hun aanmelding, het artikel '4 Praktische tips voor meer gezondheid en geluk'. En natuurlijk krijg jij ook de gelegenheid dit artikel nu te downloaden.

Want jij wilt vast ook graag gezond zijn en je gelukkig voelen. Je doet er misschien ook al van alles voor. En al heb je het niet altijd voor het zeggen in het leven, je kunt inderdaad zelf veel doen om je goed te voelen en stress binnen de perken te houden.

In dit artikel krijg je vier tips en veel ideeën om bewuster te leven en daarmee je gezondheid te verbeteren en je beter te voelen. Download het artikel hier. 

En wil je dit artikel aan iemand doorsturen? Vraag dan of ze zich abonneren op deze nieuwsbrief via de website. Dan krijgen ze het artikel in hun inbox. Dankjewel.

Veel leesplezier!


Vind jij mediteren lastig? Bekijk dit leuke filmpje!

Mediteer jij weleens? Of heb je er geen tijd voor? Of misschien vind je het gewoon ongemakkelijk om minuten lang stil te zitten?

Het kan het heel fijn zijn om regelmatig te mediteren. Want door te mediteren kom je tot rust en neem je makkelijker afstand van je gepieker. Bovendien kun je beter voelen hoe het eigenlijk met je is.

Een toegankelijke manier om de voordelen van meditatie te ervaren is om kort te mediteren. Dan kost het weinig tijd en is de drempel om te gaan mediteren niet erg hoog. Maak daarom kennis met de One Moment Meditation. En mediteer straks overal.

Lees meer op de weblog en bekijk daar ook het leuke filmpje.


Welkom bij Bewust Achterhoek...

Ook de afgelopen weken hebben aanbieders op het vlak van bewustwording, gezondheid, welzijn en duurzaamheid zich aangesloten bij Bewust Achterhoek. Hierbij een overzicht. Een overzicht van alle 60 aanbieders vind je op de website.

Diana Bergsma uit Zutphen met haar bedrijf Spirituele Reizen. Diana organiseert unieke spirituele reizen en retraites voor mensen die meer uit het leven willen halen en die daarvoor “een innerlijke reis” willen maken.

Karin Wittenaar uit Azewijn met haar praktijk in Chinese Geneeswijzen Kaawi. Karins grootste drijfveer om mensen van hun klachten af te helpen is "Het leven van de mens is te mooi om te leven met lichamelijke klachten".

Anne Drimmendaal en Niels Onnes uit Doetinchem met De Robijn Nieuwetijdswinkel. De Robijn Nieuwetijdswinkel biedt je een plek waar mensen en producten samen komen die het leven meer kleur, smaak, en betekenis kunnen geven in deze hectische wereld.

Jolande Loman uit Vorden met Massagepraktijk Balans. Jolande geeft voetreflexbehandelingen. Zij raadt mensen die last hebben van hoofdpijn, pijnlijke spieren, vermoeidheid etc, om er niet mee rond te blijven lopen. Een voetreflexbehandeling kan zowel ontspannend als therapeutisch werken.

Anneke Stuij uit Lochem. Anneke werkt al tientallen jaren als ontspanningstherapeut met kinderen en volwassenen met een combinatie van reguliere en holistische methodes. Eén van deze methodes is Reconnective Healing.

Anita Eeltink uit Aalten met haar praktijk in EFT. Anita helpt jou je emotionele 'shit' op te ruimen met eenvoudige doch effectieve technieken (zonder lange praatsessies). Niet om het 'een plekje te geven' maar om het volledig op te ruimen en los te laten.

Marion Kriele uit Doesburg met haar massagepraktijk Full Circle Massage. Een massage zorgt dat je lijf tot ontspanning komt en kan je op het pad zetten om te zorgen dat je leert een betere balans te vinden.

Mariska Oolhorst uit Zelhem met Viva-Bewust Magneetsieraden. Uit nieuwsgierigheid is Mariska 5 jaar geleden zelf de sieraden gaan dragen want het voelde meteen goed. Letterlijk met 2 benen op de grond en geaard. Mariska geeft ook massages in combinatie met de magneten.

Rick Claassen uit Lochem met zijn bedrijf Het Wilde Licht. Rick houdt zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe manieren van produceren die voedend zijn voor de aarde, die samenwerken met de natuur en daarmee in evenwicht zijn. Rick werkt met zowel herbruikbare materialen als met natuurlijke materialen, en maakt gebruik van zonne-energie als energiebron.


Agenda voor de maand februari

Wil je graag een workshop doen of activiteit ondernemen op het vlak van persoonlijke groei, gezondheid of welzijn? Neem dan eens een kijkje in de agenda voor de komende weken. Je vindt de agenda onderaan deze nieuwsbrief.


Ik wens je een mooie februari maand!

Warme groet,

Saskia Juijn
Coördinator Bewust Achterhoek