Nieuwsbrief november

De nieuwsbrief van november, met hierin de wetenswaardigheden omtrent onze activiteiten: de deel- en winactie, onze netwerkcafés voor de komende tijd, de twee leuke evenementen die we gepland hebben in april en juni, de agenda van de aanbieders en de nieuwe aanbieders van de afgelopen maand die hun profiel hebben ingevuld. 

 

VRUCHTBAAR WEEKEND

Vorig weekend zijn we op pad geweest om in alle rust plannen voor 2021 te maken. We zijn begonnen met een korte terugblik op 2020. Wat een uniek jaar, in alle opzichten! Wij zijn blij met en trots op alles wat er nu is, vooral ook heel dankbaar voor iedereen die Bewust Achterhoek heeft gevonden, die onze nieuwsbrief met belangstelling leest en degenen die bij ons zijn gebleven.

Voor volgend jaar zitten we boordevol plannen en ideeën die we in de komende weken met jullie delen.

Een tipje van de sluier is dat we graag met de kennis en kunde die we in huis hebben aan de slag willen. En met in huis hebben bedoelen we dan: de kennis en kunde die onze aanbieders hebben. Hun expertise mag/moet gedeeld worden met jullie, het Achterhoekse publiek! Juist nu is er veel behoefte aan meer bewustzijn en verdieping!

We hebben een manier bedacht om onze aanbieders een podium te bieden zodat iedereen van deze kennis/kunde gebruik kan maken. Uiteraard voorlopig in ‘coronaproofversie’, maar snel om te zetten naar ‘live’ evenementen zodra dit mogelijk is.

 

 

WAT GAAN WE DOEN?

LEZINGEN/WORKSHOPS DOOR ONZE EIGEN PROFESSIONALS!

Maandelijks een lezing/workshop door een aanbieder voor het publiek. Wij zorgen voor de bekendheid op de social media. De workshop/lezing duurt maximaal 1,5 uur en vindt altijd plaats in de laatste week van de maand. Voorlopig vindt dit in een besloten online omgeving plaats. Om de lezing/workshop te volgen vragen we € 10,-- van de jullie. Hou onze website en facebookagenda in de gaten voor de eerste data!

 

WAT GAAN WE NOG MEER DOEN?

De DEEL- & WINACTIE

Op Facebook is er vanaf vrijdag 30 oktober iedere week een deel- en winactie. Wat moet je delen en wat kun je winnen? Door de aanbieders zijn er mooie prijzen beschikbaar gesteld, die we mogen verloten. Elke week wordt bekend gemaakt welke prijs er verloot wordt. Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze prijs? Naar de Facebook pagina van de aanbieder gaan en deze ‘liken’. Idem dito de pagina van Bewust Achterhoek. Vervolgens een bericht eronder posten waarom jij in aanmerking wilt komen voor deze prijs. Uit de inzenders wordt de winnaar gekozen die de origineelste reden opgegeven heeft. 

De NETWERKCAFÉS

We hebben netwerkcafés gepland vanaf januari 2020. Mochten we dan fysiek niet bij elkaar kunnen komen, dan worden dit digitale meetingen, die in dat geval alleen door de aanbieders gevolgd kunnen worden. Bij live-bijeenkomsten zijn alle belangstellenden van harte welkom. We houden jullie via de social media op de hoogte van de ontwikkelingen.

In ieder geval zijn de netwerkcafés gepland op de volgende dagen:

Dinsdag 12 januari           ochtend

Donderdag 11 februari  middag

Vrijdag 12 maart               middag

Maandag 12 april              ochtend

Woensdag 12 mei             ochtend

Donderdag 10 juni           ochtend

Reserveer de data alvast in je agenda!

 

De GELUKSROUTE

Op 17 april organiseren we, ijs en corona dienende, een geluksroute. Dit wordt een dag waarop onze aanbieders de deuren kunnen openstellen voor het publiek dat de route rijdt. Op diverse locaties kun je ‘proeven’ aan wat de Achterhoekse aanbieder die dag voor je in petto heeft. Te denken valt aan: een massage, een  numerologie-sessie, een kop koffie met een taartje, een ritje met een paard of ezel, een rondleiding door een kruidentuin, noem maar op. 

We houden jullie verder op de hoogte van hoe we e.e.a. gaan aanvliegen.

 

Het Bewust MIDZOMERFESTIVAL

Op 27 juni organiseren we bij een aangesloten aanbieder die daarvoor de geschikte locatie heeft een midzomerfeest. We willen dit jaarlijks terug laten komen. Dit wordt een festival waar vooral ook aanbieders die producten verkopen zich kunnen laten zien. Maar er is uiteraard ook ruimte voor aanbieders die iets van een aangeboden dienst kunnen demonstreren. 

We hopen voor deze activiteit op veel belangstelling van Bewuste Achterhoekers, van onze volgers, nieuwsbrieflezers, vakantiegangers etc. Ook hierover houden we jullie uiteraard op de hoogte. Via de nieuwsbrief én de social media.

 

Heb een goede maand, wees creatief voor de feestdagen en blijf fysiek, geestelijk en financieel gezond!

 

Liefs Tineke en Athilde

Bewust Deals van november:

Nieuwe aanbieders

Agenda voor de komende weken: