Agenda mei, Bewust in de Achterhoek


 

 


Immuunbooster Juglen Zwaan:

Op 12 mei is er de Immuunbooster webinar, een lezing over Gezond leven in deze tijd van Juglen Zwaan, € 5,-- voor Bewust Achterhoekleden en € 7,50 voor niet-leden.

Zeker in deze tijd waarin het coronavirus ons in de greep houdt, is het belangrijk om goed voor onszelf te zorgen. Hoe kun je met leefstijl, voeding en supplementen je weerstand versterken? In deze webinar geeft Juglen Zwaan je vele praktische tips, zodat je direct aan de slag kunt. Juglen is eigenaar van de website aHealthylife.nl, dat jaarlijks vele miljoenen bezoekers krijgt.

Juglen is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij is een gepassioneerde voedingskundige met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Hij schreef de boeken "De supplementenwijzer", "De voedingswijzer" en "De receptenwijzer". Juglen is inmiddels meer dan 8 jaar onderdeel van het radioprogramma 'Gezondheidsnieuws en is vaste gast in het TV-programma 'Wat eten we?' op SBS6. Hij studeerde Voeding & Gezondheid aan de Open Universiteit. Hij onderzoekt kritisch en combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Ik wens jullie, fijne zonnige dagen!

Liefs Athilde


 

Agenda voor de komende weken: