Agenda 2e helft van mei

Bewust Achterhoek agenda komende weken:

Hierbij  de agenda voor de komende weken. Er staan weer mooie dingen te gebeuren in de Achterhoek. Voorzichtig start een flink aantal ondernemers hun praktijk weer op, soms nog in aangepast vorm. Je kunt bij een groot aantal dus weer terecht voor behandelingen! Kijk op onze website voor de adressen en contactgegevens.

Afgelopen week zijn de try outs van CoSta geweest met Willeke Kremer van Willskracht. Je kunt deze nog terug kijken op de FB-pagina van Bewust Achterhoek. Het was heerlijk om te doen en ik ga een abonnement nemen! FB CoSTA met Willeke


Creatieve Facebooktraining:

Op 2 juni is de Creatieve FAcebook training met Danie van Stijn opnieuw gepland vanwege het grote succes van de vorige keer.

Danie aan het woord:

"Wat ga ik doen? Ik mag voor Bewust Achterhoek een creatieve Facebook workshop verzorgen. Het thema is ‘Zichtbaar worden én blijven’. Antwoord op vragen als: "Wat moet ik posten? En hoe vaak?" komen aan bod. Je krijgt inzicht in het Facebook algoritme, gerichte tips en adviezen om je facebook pagina te optimaliseren, tijdens een volledig op jullie branche/vakgebied gerichte workshop. EN WE GAAN METEEN DOEN! Natuurlijk is er ook tijd voor jullie vragen, dus stel ze vast, dan neem ik het antwoord mee in de workshop. Mijn creatieve tips zijn veelal ook toe te passen op Instagram, dus die kennis neem je mee, maar we richten ons hoofzakelijk op Facebook tijdens deze workshop.

 

Liefs Athilde

 

Agenda voor de komende weken: