Aangesloten aanbieders

Deze nieuwsbrief is voor aangesloten aanbieders!

Lieve collega's,

Het leuk om te vertellen over onze ontwikkeling als Bewust Nederland, waar elke streek/gebied onder valt. We zijn intussen met een leuke club mensen die mooie plannen hebben. Voor de zomer is de website aan de beurt, die helemaal opnieuw wordt gebouwd naar de eisen van deze tijd. Ook komt er in de loop van dit jaar een speciale App van Bewust Nederland/Achterhoek voor mobiele devices. Dit biedt kansen voor alle aangesloten aanbieders. We blijven in ontwikkeling!

 

Bewust deal

Heb jij een fijn plan of een goed idee dat je graag via Bewust Achterhoek wereldkundig wilt maken? Wil jij je als expert op de kaart zetten? Denk dan ook eens aan de Bewust deal en de BLOG's op onze website. Deze kan je via de website gebruiken om jouw workshop, lezing of dergelijke extra onder de aandacht te brengen. Je koopt de Bewust deal, je zet jouw event erin en vervolgens wordt deze Bewust Deal onder de aandacht gebracht van alle abonnees, website-bezoekers en op social media.

Wil je weten of jouw dienst/product/lezing geschikt is, neem gerust even contact op om te overleggen.

 

BLOG

Ook bestaat er de mogelijkheid om een BLOG op de website van Bewust Achterhoek te plaatsen. Dit levert extra zichtbaarheid voor je op.

Ik hoor graag wie er allemaal een BLOG willlen gaan schrijven, dan ga ik het inplannen.

 


Social media van Bewust Achterhoek

Verder wil ik het nog een keer over social media hebben. Op 12 maart is de training voor LinkedIN in Doetinchem. Ook is er in april een training voor Facebook en Instragram gepland, hierover later meer.

De clou van social media is dat alles om interactie draait. Hoe meer interactie op een post, hoe groter het bereik. Ook zijn de extra dingen, zoals live gaan en video's posten van jezelf, garantie voor een groter bereik. Alle logaritmes van de social media zijn hierop ingesteld. Het is dus niet zo dat als je bijvoorbeeld 100 vrienden hebt al deze vrienden je bericht zien. Nee, slechts enkele zien dit. Als er echter veel op wordt gereageerd, er dus veel interactie is, wordt je bericht aan meer mensen getoond. 

Hier kunnen we dus iets voor elkaar betekenen. Dinsdag deeldag is een mooi voorbeeld. De interactie hierop is goed en het bereik hierdoor enorm!  

Mijn verlangen is om de besloten groep op Facebook uit te bouwen tot een waardevolle community waar we als 'gelijkgestemden' elkaar kunnen vinden en inspireren. Dit kan natuurlijk alleen als daar behoefte aan bestaat bij jullie en als jullie hier ook actief een bijdrage in zouden willen leveren.

Zelf was ik in groepen meestal een 'meelezer' en weinig actief, voelde me niet altijd veilig. Tot ik in 'gelijkgestemde groepen' terecht kwam en er een wereld voor me open ging. Ik kan me voorstellen dat dit voor meer mensen geldt. Of je wilt eerst de kat uit de boom kijken, of je hebt er gewoonweg geen behoefte aan. Alles is prima! Mijn verlangen blijft echter:-).... dus voor wie er wel voor voelt, kom met ideëen en suggesties en lever een bijdrage aan de interactie in de groep. Nogmaals alles is goed.

Hier de link naar de BESLOTEN FB groep

 


Country Fair

We hebben als Bewust Achterhoek het verzoek gekregen of we dit jaar mee willen doen aan de jubileum versie van de Country Fair. Dit heb ik via de vorige nieuwsbrief met jullie gedeeld. Ook heb ik gevraagd wie er mee zouden willen doen aan deze editie. De respons is wat minimaal en daarom slaan we dit jaar over.

Heel veel plezier en succes voor degenen die wel gaan!

Agenda