Welkom in 2020!

Een nieuw jaar.....

Een heel bijzonder jaar zelfs: het is 2020, de start van een nieuw decennium. Ik wens jullie allemaal een heel warm en liefdevol jaar toe!

En dit is mijn eerste nieuwsbrief voor de Bewust Achterhoek-leden en -lezers. “Wat ga je de komende 10 jaar neerzetten?” vroeg iemand me de afgelopen week. 

Allereerst begint 2020 voor mij met de stap naar iets nieuws. Een heel logische stap, dat wel. Ik voel me al jaren verbonden met dit platform en de mensen die ik heb leren kennen. Duurzaam, bewust en samen was nog nooit zo belangrijk als nu. Terwijl hier en daar de wereld, letterlijk zelfs, brandt, kies ik elke dag opnieuw voor het licht, de liefde. Wij zijn al een prachtige groep mensen die samen de bubbel van liefde en licht elke dag groter maken. Het licht is altijd sterker. 

Wat ga ik de komende maanden doen voor Bewust Achterhoek?

-       Vooral investeren in verbinding door de netwerkcafés te organiseren. Daarnaast wil ik ter bevordering van onze deskundigheid op ondernemersvlak een aantal workshops organiseren met professionals. We zijn vaak heel goed in ons vak en kunnen wel wat verdieping op een ander vlak gebruiken. Helemaal precies weet ik het nog niet, maar ik denk aan een training LinkedIn, online boekhouden, persoonlijke presentatie, Instagram enz.
 

-       Verder gaan we natuurlijk allerlei andere workshops en lezingen organiseren, die niet persé op het gebied van het ondernemerschap liggen. Wie weet hebben jullie ideeën hiervoor. Mijn ideeënboekje is geduldig!
 

-       Onze zichtbaarheid wil ik vergroten door actief te blijven op social media en nieuwe aanbieders te 'verleiden' om zich ook aan te sluiten. Mocht je nog ondernemers kennen: voel je vrij om ze uit te nodigen hiervoor. 

 

-       Daarnaast ben ik bezig met een plan om ons bereik te vergroten, zodat we makkelijker gevonden worden. Nu kunnen alleen professionals zich aansluiten. Ik ben bezig een constructie te maken waarin ook particulieren, tegen een passend tarief, lid kunnen worden van Bewust Achterhoek. Afhankelijk van waar ze wonen ontvangen ze een welkomstpakket van de lokale aangesloten aanbieders. 

Bewust Achterhoek een V.O.F.!

Op de valreep van 2019 is er nog een prachtige samenwerking ontstaan tussen Tineke Veenstra en mij. Wij liepen al langere tijd samen op en al mijn 'hersenspinsels' over Bewust Achterhoek heb ik met haar gedeeld. Ook mijn 'zorgen' over de overname. Ik heb vele talenten en die liggen niet op het financieel/boekhoudkundige vlak. Net als mijn Nederlands: ik kan mooi praten, maar schrijven is nog wel een ding. Tineke was tegelijkertijd toe aan een nieuwe stap in haar business en leven en wilde graag een nieuwe uitdaging. Daarom zijn we samen een V.O.F aangegaan, waarbij zij zich op de achtergrond bezighoudt met alles wat financiën betreft en ik de rol van coördinator op me neem. Ook hier geldt: samen zijn we meer! Ik ben dolblij dat ik zo'n mooie aanvulling gekregen heb voor Bewust Achterhoek. 

In mijn ideeënboekje staan nog veel meer plannen die ik t.z.t met jullie zal delen. Ik zal daarbij ongetwijfeld hulp gaan vragen bij de implementatie en het concreet neerzetten van de plannen. Hou dus de nieuwsbrief goed in de gaten. Wie weet lever jij binnenkort ook een actieve bijdrage aan ons mooie platform.

 

Afscheid van Saskia op 24 januari!

Op 24 januari gaan we afscheid nemen van Saskia tijdens de eerste netwerkborrel van dit jaar. Noteer het alvast in je agenda, want bij zoiets geldt natuurlijk: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

De locatie wordt nog bekend gemaakt, maar het zal in de buurt van Zutphen zijn. 

Tijdstip is van 10.00-12.00 uur. 

Ik hoop velen van jullie te mogen ontmoeten op de 24e!

 

Liefs Athilde

Netwerkagenda