Athilde Whyte nieuwe coördinator Bewust Achterhoek!

Athilde Whyte nieuwe coördinator Bewust Achterhoek!

Zoals jullie weten stop ik per 1 januari 2020 als coördinator van Bewust Achterhoek en was ik op zoek naar een opvolger. En die heb ik gevonden in Athilde Whyte! Het maakt me blij, want Athilde heeft heel mooie plannen uitgewerkt en popelt om te beginnen. 

Na mijn oproep in oktober heb ik gesprekken gevoerd met ongeveer tien verschillende belangstellende ondernemers. Soms was na één gesprek al duidelijk dat het niet paste, met andere kandidaten heb ik meerdere gesprekken gevoerd.

Toen Athilde me haar ideeën en plannen voorlegde, voelde ik al meteen een duidelijke 'ja'. Ik werd enthousiast van haar blijdschap en de twinkeling in haar ogen. Ik zag het haar helemaal doen. De keuze voor Athilde is een heel logische en klopt voor mij.

Ik heb een groot vertrouwen in Athilde, en haar plannen en capaciteiten. Athilde gaat verder waar ik stop. Ze gaat met veel elan en energie Bewust Achterhoek naar een volgend level brengen.

En ik hoop dat jij Bewust Achterhoek blijft volgen en het allemaal mee gaat maken. In deze nieuwsbrief stelt Athilde zich alvast aan je voor.

Over jou gesproken, hoe is het met je? Geniet je van deze tijd van het jaar? Of zou je willen dat het al januari is? Mijn tip is om sowieso in het moment te leven, en lekker te doen wat bij jou past, ookal vinden sommigen dat misschien 'raar'.

Ik wens jou, en je naasten, heel fijne feestdagen!

In deze nieuwsbrief:

  • Even voorstellen: Athilde Whyte, nieuwe coördinator Bewust Achterhoek
  • Bewust Achterhoek Deal: Einde van het jaar, einde van je stress!
  • Agenda voor december 2019 en januari 2020

Even voorstellen: Athilde Whyte, nieuwe coördinator!

Mijn naam is Athilde Whyte, moeder van 4 prachtige kinderen in de leeftijd van 5 t/m 20 jaar. Ik ben een gepassioneerde onderneemster die vele jaren ervaring heeft met het coachen en in beweging zetten van ondernemers, medewerkers en afdelingen. 

Als mentor in mijn bedrijf Athilde Whyte's Flow, help ik mensen hun dromen te leven en hun hart te volgen.

Vanaf mijn 10e jaar woon ik in de Achterhoek, in Winterswijk. Na verschillende jaren ook elders te zijn geweest, heb ik bewust gekozen om mijn kinderen op te laten groeien in deze omgeving, waar noaberschap de norm is. 

Vanaf januari zet ik mijn schouders onder dit geweldige platform en netwerk waar ik zelf al jaren als ondernemer bij aangesloten ben. Mijn overtuiging is dat we samen meer zijn.

Bewust zijn betekent voor mij vanuit je hart en passie de wereld mooier en liefdevoller willen maken. Hoe meer bewust we zijn, van ons eigen gedrag en de impact die we op onze omgeving hebben, des te meer keuzes we kunnen maken. Keuzes voor een mooie duurzame Achtehoek. Hier ga ik me dan ook met hart en ziel voor in zetten. 

Bewust Deals: Aanbiedingen voor bewust, gezond & duurzaam leven

Het is nog steeds tijd van de kadootjes. En wat is nu een mooier kado, dan jezelf, of een ander, echt rust te geven. Rust in je hoofd, rust in je dagelijks leven, rust in je lijf.

Dat kan nu met deze Bewust Deal: Maak een afspraak met Simone Wopereis voor een voordelig consult, waarin je leert stress te verminderen. En ben je aanvullend verzekerd dan betaal je misschien bijna niets!

Als je een deur sluit, opent er een andere...

Op de jaren als coördinator van Bewust Achterhoek kijk ik met veel plezier terug. Het was een mooie tijd en tegelijkertijd is het ook goed dat het nu stopt, na ruim zes jaar. 

Ik vind het heel fijn dat ik een opvolger heb gevonden. Er is meteen al ruimte ontstaan voor de dingen die ik wil gaan doen. Zo mooi is dat, hoe dat werkt! 

In 2020 ga ik me richten op werk op het gebied van vitaliteit, voeding, bewustwording en verandering. Dat zou ik graag doen binnen organisaties, als projectleider, en misschien ook wel één op één met mensen. Er lopen al verschillende lijntjes. Ik ben benieuwd wat er gaat ontstaan.

Wil jij contact met me houden, stuur me dan een vriendschapsverzoek via Facebook. Of maak een connectie met me via LinkedIn

En nu, voor de laatste keer schrijf ik: tot over twee weken!

Warme groet,
Saskia

Saskia Juijn
Coördinator Bewust Achterhoek
06-10112431
saskia@bewustachterhoek.nl

Agenda overzicht december 2019 en januari 2020