Bewust Achterhoek is ter overname - Win een alpaca onderonsje - Mooie Deals - Agenda

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Letterlijk. Vorige week vrijdag fietste ik naar huis en schrok ik van een fietser die door de bocht kwam, aan mijn kant van de weg. Dat was het laatste wat ik me herinner. Daarna herinner ik me weer het moment waarop ik met een mevrouw stond te praten die zei: 'Ah, het komt langzaam weer terug'. En: 'Je was zeker een minuut buiten bewustzijn'.

Ik weet nog dat ik het zo onwerkelijk vond dat een situatie zo snel kan veranderen. Het ene moment fietste ik vrolijk naar huis na een leuke ontmoeting. En het andere moment was ik op weg naar het ziekenhuis.

In de afgelopen dagen, waarin de rechterkant van mijn gezicht alle kleuren van de regenboog aannam, realiseerde ik me hoe kwetsbaar je eigenlijk bent. En dat ik zoveel mazzel heb gehad omdat ik niets heb gebroken.

Èn ik voelde me dankbaar met zoveel fijne mensen om me heen. Want zonder veel moeite regelde ik een belschema en werd ik die eerste nacht om de paar uur gewekt. Waar zo'n ongeval al niet goed voor is.

Vreemd genoeg liet ik een paar dagen voor het ongeval mijn laptop vallen en lijkt het of die nu ook een hersenschudding heeft. De cursor leidt zijn eigen leven.

Dus mijn spirituele kant vraagt zich wel af wat dit allemaal te betekenen heeft. Wat is de boodschap? Heeft mijn besluit waarover ik vertel in deze nieuwsbrief er mee te maken?

Ik zie het nog niet. En houd me daarom vooral bezig met wat goed is voor mijn herstel. Veel slapen. En niet te veel met de computer bezig zijn, bijvoorbeeld.

Daarom is deze nieuwsbrief wat later dan gebruikelijk. Ik wens je veel leesplezier!

In deze nieuwsbrief:

  • Drie mooie Bewust Achterhoek Deals
  • Wat is er nou zo moeilijk aan studeren?
  • Hoe praat jij tegen jezelf?
  • Bewust Achterhoek is ter overname!
  • Win gratis deelname aan Alpaca Onderonsje op 27 oktober
  • Agenda voor oktober en november

Bewust Deals: Aanbiedingen voor bewust, gezond & duurzaam leven

Bewust Deals zijn aanbiedingen van aangesloten professionals die slechts gedurende een aantal weken geldig zijn. 

Er lopen momenteel drie heel verschillende aanbiedingen dus er is ongetwijfeld iets voor je bij!

Wat is er nou zo moeilijk aan studeren?

Gedurende je hele leven leer je. En voor een groot deel gaat dat vanzelf. Maar als je gaat studeren of een opleiding gaat doen, dan valt dat leren nog wel eens tegen. Will Brugman heeft een les van 3 uur ontwikkeld waarin je leert studeren. 

Lees hier het artikel dat Will Brugman schreef over leren en studeren.

Hoe praat jij tegen jezelf?

Iedereen praat tegen zichzelf, hoort in zichzelf een stem die je op een bepaalde manier toespreekt. Dit kan een positieve stem zijn, maar ook een stem die je constant bekritiseert.

Simone Wopereis legt uit in dit artikel wat het effect van deze stemmen is.

Bewust Achterhoek is ter overname!

Ja, je leest het goed. Bewust Achterhoek is ter overname. Per 1 januari 2020 neem ik afscheid als coördinator van Bewust Achterhoek.

Ruim zes jaar lang heb ik met hart en ziel gebouwd aan het opzetten van een platform en netwerk voor bewust, gezond en duurzaam leven in de Achterhoek.

Mijn wens is om vanaf januari 2020 weer aan de slag te gaan als project leider of (interim) manager binnen een organisatie of in het bedrijfsleven. En daarom zoek ik een enthousiaste ondernemer die Bewust Achterhoek wil overnemen en het netwerk en platform naar een hoger plan wil brengen. Er zit immers zoveel potentie in, de mogelijkheden zijn eindeloos. Er is ongetwijfeld iemand die dit ziet als een hele mooie kans!

Lees hier meer over de overname van Bewust Achterhoek.

Win gratis deelname aan Alpaca Onderonsje op 27 oktober

Het Land van Kempers in Geesteren biedt met een originele Mongoolse yurt een fijne omgeving in het groen om te overnachten, te vergaderen of workshops te houden.

Op het Land van Kempers wonen ook vijf alpaca’s. Tijdens een Alpaca Onderonsje kom je op een interactieve manier een boel te weten over deze bijzondere dieren. Uiteraard is er ook gelegenheid om een stukje met ze te lopen en ze een voertje te geven.

Lezers van de nieuwsbrief kunnen nu kans maken op een gratis Alpaca Onderonsje op zondag 27 oktober aanstaande voor 2 personen ter waarde van € 25. Het onderonsje is tussen 14 en 15.15 uur in Geesteren. 

Wil je kans maken op het gratis Alpaca Onderonsje? Stuur een mail naar info@bewustachterhoek.nl met als onderwerp 'Alpaca' en in het berichtveld je naam en adres gegevens. Reageren kan tot 22 oktober, dan wordt er onder de inzendingen geloot. Je ontvangt een mail als je hebt gewonnen.

Meer informatie over de alpaca onderonsjes en andere activiteiten op Het Land van Kempers kun je hier vinden.

In deze nieuwsbrief vind je - onderaan - ook nog de agenda voor de komende twee maanden bomvol leuke en inspirerende activiteiten. Wellicht zit er iets voor je bij?

Je vindt de actuele agenda altijd op onze website.

Dankjewel voor je belangstelling en graag tot over twee weken!

Warme groet,

Saskia Juijn
​Coördinator Bewust Achterhoek


Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen? Stuur 'm door!
En heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? En je vind 'm leuk? Schrijf je hier in en ontvang 'm voortaan ook!
Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen schrijf je dan uit via de link onderaan.

Agenda overzicht oktober en november 2019