Het geheim van succesvol scheiden - Mooie Bewust Deals - Agenda

De kinderen in de Achterhoek zijn begonnen aan de laatste schoolweek voor de zomervakantie. Ik denk dat veel ouders ook aan het afronden zijn en met hun gedachten soms al elders zijn.

Zelf ben ik alvast fietssroutes naar Ameland aan het uitzoeken. Voorpret is minstens zo leuk als de vakantie zelf. :-)

Ik wens jou een fijne zomerperiode, of het nou ver weg is of heerlijk in je eigen achtertuin in onze mooie Achterhoek. Geniet ervan!

In deze nieuwsbrief:

  • Bewust Deals: Aanbiedingen voor bewust, gezond & duurzaam leven
  • Het geheim van een succesvolle scheiding
  • De agenda voor juli en augustus 2019

Bewust Deals: Aanbiedingen voor bewust, gezond & duurzaam leven

De komende weken kun je het boek 'Het geheim van een succesvolle scheiding' bestellen met 10% korting. Ik maakte zelf meteen gebruik van deze Deal. En wat een fijn en leerzaam boek is het! Ik heb het nog niet uit maar de eerste hoofdstukken zijn erg inspirerend. Het boek geeft een verfrissende kijk op het thema scheiden. 

Het gaat eindelijk een keer over de (fasen van) emoties die je ervaart bij een scheiding, en ook lees je over wat je ècht kunt doen voor je kind. Dus ben je (ooit) gescheiden lees dan deze zomer dit boek!

En als je ondernemer of zelfstandig professional bent kun je een gratis inspiratiegesprek aanvragen met Athilde Whyte, ondernemerscoach. Past dat nu niet omdat je bijna met vakantie gaat, vraag het dan sowieso alvast aan, na de vakantie maakt Athilde ook graag tijd voor je vrij!

Het geheim van een succesvolle scheiding

Renata Vermeulen is coach en mediator. Haar passie is zorgen dat kinderen na een scheiding hun leven kunnen delen met beide ouders. Zelf heeft ze twee scheidingen achter de rug waardoor ze naast professional ook ervaringsdeskundige is. Dit maakt dat ze zich goed kan verplaatsen in allerlei emotionele scheidingssituaties.

In haar praktijk biedt zij persoonlijke begeleidings-trajecten aan voor ouders, individueel of samen. Voor Bewust Achterhoek schrijft zij regelmatig artikelen over scheiden en aanverwante onderwerpen.

Ouders die uit elkaar gaan hebben de beste intenties. In de praktijk blijkt de gezamenlijk invulling van het ouderschap vaak behoorlijk lastig.

In dit artikel geeft Renata Vermeulen je drie belangrijke stappen die in het belang zijn van je kind.

Zoals altijd vind je onderaan deze nieuwsbrief de agenda voor de komende twee maanden. Met mooie workshops, programma's en andere activiteiten van onze aangesloten aanbieders. En alle activiteiten die we vanuit Bewust Achterhoek organiseren.

Je vindt de actuele agenda altijd op onze website.

Dankjewel voor je belangstelling en graag tot over twee weken!

Warme groet,

Saskia Juijn
​Coördinator Bewust Achterhoek


Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen? Stuur 'm door!
En heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? En je vind 'm leuk? Schrijf je hier in en ontvang 'm voortaan ook!
Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen schrijf je dan uit via de link onderaan.

Agenda overzicht juli en augustus 2019