Mooie Bewust Deals - Terugblik - Ondernemerscafé - Agenda

het is vrijdagmiddag, bijna 16 uur. De mails zijn beantwoord en deze nieuwsbrief is klaar voor verzending. Ik ga thee zetten en in mijn hangmat liggen. Ik heb een goed boek :-)

Ik wens jou ook een heel fijn weekend. En ik hoop dat je een beetje tijd maakt om deze nieuwsbrief te lezen. Er staan weer mooie dingen in. Veel leesplezier!

In deze nieuwsbrief:

 • Bewust Deals: Aanbiedingen voor bewust, gezond & duurzaam leven
 • Terugblik 'Vier Vaderdag met Bewust Achterhoek' event
 • Terugblik lezing 'Eet jezelf gezond' met Juglen Zwaan
 • Bijeenkomst voor bewuste en duurzame ondernemers op 5 juli
 • Nu aangesloten bij Bewust Achterhoek
 • Winnaar gratis deelname seizoenswandeling op Landgoed Velhorst
 • De agenda voor juli en augustus 2019

Bewust Deals: Aanbiedingen voor bewust, gezond & duurzaam leven

Bewust Deals zijn aanbiedingen van aangesloten professionals die slechts gedurende een aantal weken geldig zijn. Deze keer kun je een heel waardevol boek over scheiden bestellen met korting. Of als je ondernemer bent kun je een gratis inspiratiegesprek aanvragen met een ondernemerscoach. Lees snel verder!

Terugblik Vier Vaderdag met Bewust Achterhoek event 16 juni

Op zondag 16 juni presenteerden bijna 20 aangesloten aanbieders zich tijdens het 'Vier Vaderdag met Bewust Achterhoek' event in Halle.

Het was een prachtige dag en de feedback van zowel aanbieders als bezoekers was dat ze zich erg goed hadden vermaakt. Zo'n 120 bezoekers wisten de Kruudhof die dag te vinden, sommigen met een print van het programma in de hand. Het hadden er wel wat meer mogen zijn, het aanbod was zeer gevarieerd en van hoog niveau.

Een paar reacties:

 • De energie op de Kruudhof ie er één van openheid, van niets moeten, van genieten en vrijheid. Dit was ook die zondag weer merkbaar. Jammer dat niet meer mensen het evenement hebben bezocht. Ze hebben echt iets gemist. Een dag in de prachtige natuur op een locatie met open-minded mensen. Een dag tussen de bloemen en de bijen, in een relaxte omgeving. Ik heb van deze dag genoten en er een bijzonder positief gevoel aan over gehouden.
 • De mensen die ons bezochten waren oprecht geïnteresseerd. Ik heb vele leuke gesprekken gehad.
 • Het was een goed opgezet event, qua organisatie en locatie en deelnemers en programma.
 • Het was top geregeld. Mooie plekken, mooie combinaties van ondernemers. En wat een mazzel met het mooie weer!

Het was een mooie dag dus. Voor herhaling vatbaar. We gaan kijken wat er volgend jaar mag ontstaan. Ben jij er dan ook bij?

PS: Ik dank Thea van Hoof voor het nemen van het initiatief tot het organiseren van deze dag en voor het op haar schouders nemen van een heel groot deel van de organisatie. Dankjewel Thea!

Terugblik lezing 'Eet jezelf gezond' met Juglen Zwaan

Op donderdag 20 juni kwam voedingskundige Juglen Zwaan naar Zutphen voor de lezing 'Eet jezelf gezond'. Wat een leuke en leerzame avond werd het!

In een - uitverkocht - Genietcafé Zutphen deelde Juglen Zwaan vele wetenswaardigheden over voeding. Dat deed hij met veel enthousiasme en humor.

Wil jij ook meer weten over gezonde voeding? Ga dan naar de website van Juglen. Je vindt er veel interessante blogs.

Netwerkcafé bewuste ondernemers/professionals 5 juli Doetinchem

In deze nieuwsbrief delen we voornamelijk informatie voor iedereen in de Achterhoek met belangstelling voor bewust, gezond en duurzaam leven. Maar we weten dat ook veel bewuste en duurzame ondernemers en professionals deze nieuwsbrief lezen.

Ben jij zelf ondernemer of professional en vind je het leuk om collega's te onmoeten? Kom dan een keer naar een netwerkbijeenkomst of netwerkcafé.

Op vrijdagochtend 5 juli is er tussen 10 en 12 uur weer een netwerkcafé van Bewust Achterhoek. Deze keer in Bijzonder restaurant Borghuis in het centrum van Doetinchem.

Onze open netwerkcafé's voor professionals zijn gezellig en zinvol. Het is altijd weer mooi om te zien en horen hoeveel inspiratie en samenwerking er ontstaat!

Lees hier meer over het netwerkcafé en neem je bevriende collega's ook mee!

Nu aangesloten bij Bewust Achterhoek!

Ook de afgelopen maanden sloot een aantal aanbieders zich aan bij Bewust Achterhoek. We stellen ze hier graag aan je voor.

Een overzicht van alle aangesloten aanbieders vind je hier.

Winnaar gratis deelname seizoenswandeling op Landgoed Velhorst

Winny en Arjen van Buuren willen bijdragen aan gezond voedsel en een gezonde bodem voor nu én in de toekomst. Dit doen zij door duurzaam agrarisch beheer op Landgoed Velhorst (tussen Almen en Lochem) voor een positief effect op de biodiversiteit, natuur en hun producten.

Zij willen graag burgers en maatschappij betrekken bij hun bedrijf en ook inspireren. Winny en Arjen organiseren daarom ook vier keer per jaar educatieve seizoenswandelingen voor de 'Vrienden van Velhorst'. Tijdens deze wandelingen geven zij uitleg over de teelt, de werkzaamheden op het bedrijf, de onderzoeken die verricht worden en nog veel meer. 

De afgelopen weken mochten we een gratis deelname aan de seizoenswandeling van aanstaande zondag 21 juli 2019 tussen 14 en 16 uur verloten. De winnaar is Carla Jongenotter uit Markelo. Gefeliciteerd, Carla! Je hebt inmiddels bericht van ons ontvangen.

Wil je meer weten over het duurzaam agrarisch beheer op de Velhorst? Hier vind je het profiel van Vrienden van Velhorst op Bewust Achterhoek. Je kunt ook meer lezen op deze website.

Zoals altijd vind je onderaan deze nieuwsbrief de agenda voor de komende twee maanden. Met mooie workshops, programma's en andere activiteiten van onze aangesloten aanbieders. En alle activiteiten die we vanuit Bewust Achterhoek organiseren.

Je vindt de actuele agenda altijd op onze website.

Dankjewel voor je belangstelling en graag tot over twee weken!

Warme groet,

Saskia Juijn
​Coördinator Bewust Achterhoek


Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen? Stuur 'm door!
En heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? En je vind 'm leuk? Schrijf je hier in en ontvang 'm voortaan ook!
Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen schrijf je dan uit via de link onderaan.

Agenda overzicht juli en augustus 2019