Drie tips voor meer rust in je hoofd

Wat is het prachtig buiten! Al die mooie kleuren van geel tot oranje en roodbruin. Een wandeling door het bos is nu nog fijner dan normaal.En daar loop ik regelmatig, in dat bos. Want ik heb een hoofd dat continue ideeën genereert en heel goed kan malen. En daar word ik soms een beetje hieperdepiep van. Of juist heel moe. Naar buiten gaan helpt dan meteen om rustiger te worden en weer meer bij mezelf te komen.

Meer mensen hebben last van een druk hoofd. Geen wonder met alles wat er op ons afkomt. En met wat we allemaal moeten, van anderen of van onszelf.

Gelukkig is er veel dat je kan doen om je hoofd leeg te maken en je lijf meer te voelen. In deze mail vind je alvast drie tips.


Wat kun je deze maand lezen?

- Ans Hoogland heeft drie tips voor meer rust in je hoofd,

- Wandel op zondag het Pieterpad en drink koffie bij de Helderboom,

- Of kom aanstaande zondag naar de Bijzonder Bewust Beurs in Vorden,

- het meest populaire bericht op Facebook in oktober, en

- de agenda voor november, onderaan deze mail.

Lees snel verder!


Drie tips voor meer rust in je hoofd

Heb jij soms ook last van die continue maalstroom in je hoofd? Pieker je regelmatig? En zou jij ook wel meer willen genieten en ontspannen?


Ans Hoogland, aanbieder bij Bewust Achterhoek, ontwikkelde een korte cursus om meer rust in je hoofd te vinden. Op onze weblog vind je alvast drie tips die je meteen kunt gebruiken en een link naar de gratis cursus.


Wandel het Pieterpad en bezoek Theehuis de Helderboom

Een paar maanden geleden waren we met veel ondernemers van Bewust Achterhoek te gast bij Paul en Denise Hillige van Theehuis de Helderboom in Linde, bij Vorden. 

Wat een prachtige plek is dat! We konden buiten zitten in de mooie tuin maar binnen was het ook heel sfeervol ingericht. En de hapjes waren verrukkelijk!Jij kunt ook genieten van deze mooie locatie en de lekkernijen die ze serveren. Want Theehuis de Helderboom ligt aan het Pieterpad tussen Vorden en Zelhem en is op zondag open voor een kop koffie of thee met wat lekkers erbij.

Dus plan een mooie herfstwandeling en maak een tussenstop bij de Helderboom. Wie weet treffen we elkaar daar!


Maak kennis met Bewust Achterhoek op de Bijzonder Bewust Beurs op 1 november

Op zondag 1 november organiseren Marjan Koffeman en Annerieke Overvelde voor het tweede jaar de Bijzonder Bewust Beurs. Deze keer vindt de beurs plaats in Het Kulturhus in Vorden tussen 11 en 16 uur.

                      

Maar liefst 12 leden van Bewust Achterhoek zijn ook aanwezig op deze beurs. Zelf sta ik bij de kraam van Bewust Achterhoek.

Dus kom kennismaken met ons en kijk wat de beurs allemaal te bieden heeft. Check hier de lijst van deelnemers aan de Bijzonder Bewust Beurs.


De meest populaire post op Facebook van oktober​

​De afbeelding die vorige maand al in de nieuwsbrief stond afgebeeld werd afgelopen maand het meest gewaardeerd op Facebook.Kennelijk is dit plaatje erg herkenbaar voor veel mensen. Voor jou ook?

Wel werd er opgemerkt dat er uiteindelijk, ondanks de pieken en dalen, een stijgende lijn in zit. Gelukkig maar! Is al dat vallen en opstaan toch nog ergens goed voor!


Agenda voor de maand november

In de agenda voor november vind je weer een heel mooi en breed aanbod van onze leden. Bekijk alle activiteiten in de agenda onderaan deze mail of via de website.


Ik wens je veel rust in je hoofd de komende maand. En geniet van de prachtige herfstkleuren!

Warme groet,

Saskia Juijn
​Coördinator Bewust Achterhoek