Hoe maak je je verlangens waar?

heb jij dat weleens ervaren? Dat gevoel dat alles stroomt? Dat alles vanzelf op zijn plek valt? Dat er dingen gebeuren waar je helemaal blij van wordt?

Ik vind dat heerlijk! Dat ik dan bijvoorbeeld een wens uit tegen iemand, of gewoon in mezelf. En dat dan even later iemand anders iets zegt, waarmee ik weer een stap verder kom. Geweldig! Synchroniciteit wordt dit ook wel genoemd.

Zo kwam in mijn leven de laatste weken het thema 'actie ondernemen' versus 'loslaten en vertrouwen' regelmatig langs. Ik houd er namelijk van steeds weer te verzinnen wat ik kan doen om iets te bereiken. Met de bedoeling verder te komen.

Erg fijn, deze gedrevenheid, maar het risico is dat ik dan een heel druk hoofd krijg. En een beetje hieperdepiep wordt van alle plannen en ideeën die ik heb. Ik verlies dan vaak het contact met mijn intuïtie en gevoel.

Wat ik zo grappig vind - en ook zo heerlijk - is dat ik dan een artikel lees van Guy Andreoli dat precies daar over gaat. En dat mij helpt om meer uit mijn hoofd te gaan en dingen meer los te laten. Toeval bestaat niet...


In deze nieuwsbrief kun je lezen..

- dat prachtige artikel van Guy Andreoli 'Creëren van je verlangens',

- de meest populaire post op onze Facebook pagina afgelopen maand,

- 'Als we nu eens alle kinderen in een hartje stoppen in plaats van in een hokje',

- trek een inzichtkaartje,

- een overzicht van de nieuwe aanbieders op Bewust Achterhoek, en

- de agenda voor de komende maand, onderaan deze nieuwsbrief.

Lees snel verder!


Hoe maak je je verlangens waar?

Ik schreef het al in de inleiding van deze nieuwsbrief. Guy Andreoli, aanbieder op Bewust Achterhoek, heeft een mooi artikel geschreven. Over mannelijke en vrouwelijke energie, het waarmaken van je verlangens en over alles wat je daarbij tegenkomt. Leuk en niet leuk...
 


 

Je leest het artikel 'Creëren van je verlangens' van Guy Andreoli, via de weblog


De populairste post op de Facebook pagina van Bewust Achterhoek

In de nieuwbrief van vorige maand plaatsten we de meest populaire post op Facebook. Ook afgelopen maand was er weer een afbeelding die erg werd gewaardeerd. Deze!

Het is niet alleen een grappig plaatje, maar ook heel treffend. Het is makkelijk snel te oordelen. Maar vaak is het dus niet 'What you see, is what you get'...


Als we nu eens alle kinderen in een hartje stoppen in plaats van in een hokje

De afbeelding die vorige maand het meest populair was op Facebook inspireerde aanbieder Edith Speelberg tot het schrijven van een leuke column. 

Je kunt de afbeelding bekijken en de column lezen op de website van Bewust Achterhoek!


Trek een inzichtkaartje van Karina Stelloo

Karina Stelloo, aanbieder op Bewust Achterhoek, maakt intuïtieve wastekeningen. Deze tekeningen gebruikt ze in coachingssessies. Ook leert ze andere coaches hoe zij encaustic art tekeningen in kunnen zetten.

Een aantal maanden geleden heeft Karina haar eigen inzichtkaarten uitgebracht. Heb je ze al gezien?

Karina heeft de afgelopen jaren honderden tekeningen gemaakt. Elke tekening heeft zijn eigen verhaal en heel veel van deze verhalen zijn haar bijgebleven. Ze heeft 48 van de mooiste en meest betekenisvolle kaarten uitgekozen.

Dus heb je behoefte aan een inzicht, trek een kaart!


Welkom bij Bewust Achterhoek...

De afgelopen weken hebben vier aanbieders op het vlak van bewustwording, gezondheid, welzijn en duurzaamheid zich aangesloten bij Bewust Achterhoek. Hierbij een overzicht. Een overzicht van alle 65 aanbieders vind je op de website.
 


 

Caroline van den Bogaert uit Beek met Streeksieraden. Caroline maakt en ontwerpt zilveren sieraden met zelf gevonden en bewerkte stenen.

Anika Meijer uit Terborg met Body Stress Release regio Doetinchem. BSR helpt het lichaam om vastgezette spierspanning (bodystress) los te laten. Een lichaam vrij van spierspanning herstelt en functioneert optimaal!

Eline ten Have-Kerstholt uit Groenlo met Care for Women. Eline is specialist in vrouwengezondheid. In de praktijk van Eline kunt u terecht voor advies, informatie en begeleiding bij de overgang, menstruatieklachten, kinderwens, zwangerschap en nog meer.

Gery Morrenhof uit Silvolde met B&B Woonboerderij de Schutte. Op "de Schutte" kun je genieten van ruimte, rust en eenvoud in een landelijke omgeving. Het gastenverblijf op de bovenverdieping van de boerderij bestaat uit een aantal slaapkamers, een grote leefruimte met keuken en een badkamer voor gezamenlijk gebruik. Gery serveert een zoveel mogelijk biologisch ontbijt.


Agenda voor de maand april

Wil je graag een workshop doen of activiteit ondernemen op het vlak van persoonlijke groei, gezondheid of welzijn? Neem dan eens een kijkje in de agenda voor de komende weken. Je vindt de agenda onderaan deze nieuwsbrief.


O ja, morgen zit ik lekker een dagje in de sauna. Voor de broodnodige ontspanning. Heerlijk badderen, uit mijn hoofd gaan en de warmte - en kou! - voelen.

Ik wens je een mooie april maand!

Hartelijke groeten,

Saskia Juijn