Dankjewel - Check de agenda

Dit is de laatste mailing van 2019. En de laatste nieuwsbrief die ik samenstel voor Bewust Achterhoek. Want zoals je weet neemt Athilde Whyte Bewust Achterhoek per 1 januari 2020 van me over.

Dankjewel, dat jij - net als 1400 anderen - deze nieuwsbrief wilt ontvangen, dat je 'm leest. Dankjewel voor je belangstelling voor Bewust Achterhoek.

Ik hoop van harte dat je Bewust Achterhoek ook in 2020 weet te vinden. 

En - nog één keer kan ik dit zeggen - namens alle aanbieders wens ik je een heel fijne jaarwisseling en een gezond, ontspannen en vrolijk 2020!

Blijf nieuwsgierig, stel je oordeel uit, en wees lief!

Zoals altijd vind je onderaan deze nieuwsbrief de agenda voor de komende twee maanden. Met mooie workshops, programma's en andere activiteiten van onze aangesloten aanbieders. Je vindt de actuele agenda altijd op de website.

Na ruim zes jaar Bewust Achterhoek stopt het hier voor mij. Beetje vreemd wel, dat iets dat je helemaal eigenhandig hebt opgebouwd, overgaat in andere handen. Gelukkig zijn het de handen van Athilde, dus ik heb alle vertrouwen in de toekomst van Bewust Achterhoek.

Tegelijkertijd komt er voor mij alle ruimte om me in 2020 te richten op werk op het gebied van bewustwording en verandering, eventueel in combinatie met voeding en vitaliteit. Dat zou ik graag doen binnen organisaties, als projectleider of interim manager, en misschien ook wel één op één met mensen. Er lopen al verschillende lijntjes. Ik ben benieuwd wat er gaat ontstaan.

Wil jij contact met me houden, stuur me dan een vriendschapsverzoek via Facebook. Of maak een connectie met me via LinkedIn

Voor de aangesloten aanbieders en belangstellende professionals en ondernemers is er gelegenheid afscheid te nemen tijdens het netwerkcafé op vrijdag 24 januari in Zutphen.

Dankjewel nogmaals, voor je belangstelling voor Bewust Achterhoek. Ik zou zeggen, blijf nieuwsgierig, stel je oordeel uit, en wees lief, vooral voor jezelf. Ik wens je alle goeds!

Warme groet,
Saskia

Saskia Juijn
06-10112431
saskia@saskiajuijn.nl


Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen? Stuur 'm door!

En heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? En je vind 'm leuk? Schrijf je hier in en ontvang 'm voortaan ook!

Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen schrijf je dan uit via de link onderaan.

Agenda overzicht januari en februari 2020