Ontspanning voor kinderen en volwassenen | Lochem

Anneke is van oorsprong fysiotherapeut. Ze heeft altijd gewerkt vanuit een holistische visie: lichaam en geest zijn één, healing komt van binnenuit en gaat veel verder dan behandeling van symptomen. Ze werkt al tientallen jaren als ontspanningstherapeut met kinderen en volwassenen met een combinatie van reguliere en holistische methodes.

Ze werkt met massage, reflexzonemassage en Reconnective Healing. Gericht op ontspanning en welzijn van de klant. Ze geeft sessies voor volwassenen en kinderen.

Anneke geeft massage bij bedrijven. Langdurig werk in dezelfde houding geeft bij veel mensen lichamelijke klachten. Massage, oefeningen en advies kunnen deze klachten verlichten.

Anneke is tevens mindfulnesstrainer.

Wil je weten of Anneke je kan helpen? Neem dan contact met haar op via mail of telefoon.

Over Anneke Stuij-Stegehuis | Lochem

Anneke Stuij is natuurgeneeskundig therapeut (van oorsprong fysiotherapeut). Ze heeft tientallen jaren gewerkt met kinderen en volwassenen met een combinatie van reguliere en holistische methodes.
"In mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik geleerd hoe fantastisch ons lichaam in elkaar zit. Het “weet” wat het moet doen om weer in balans te komen. Genezing komt van binnenuit. Denk maar aan het herstel van een eenvoudige snijwond."
[endif]

Anneke helpt kinderen van 0-12 jaar en hun moeders om meer gezondheid, rust en zelfvertrouwen te ervaren in hun dagelijks leven. [endif]Bijvoorbeeld als hun kind vaak boos, verdrietig of moe is, slecht slaapt of buikpijn heeft als het naar school gaat. Ze helpt het kind om meer in balans te komen.

Ze kan ook de ouder helpen. "Een gezin runnen is topsport en je wordt uitgedaagd in tijden van verdriet, zorgen, ziekte en pijn. Ik kan ouders helpen aan meer rust in hun hoofd, als ze problemen ervaren of overbelast zijn. Innerlijke rust is een voorwaarde voor zelfontwikkeling en geluk.

Als mensen aan het eind van hun leven terugkijken, beschouwen ze een goede familieband vaak als het allerbelangrijkste in hun leven. Meer gezondheid in je gezin en praktische hulp voor zelfredzaamheid geven daarvoor een goede basis.

Een fijne jeugd is een fantastisch geschenk voor kind en ouder voor de rest van het leven. Dat gun ik iedereen!


Foto 1 Anneke Stuij-Stegehuis Klik om te vergroten

Praktijk Anneke Stuij
Anneke Stuij-Stegehuis

Bewust Achterhoek
Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek