Met aandacht en bewustwording naar een betere gezondheid | Halle

Voor mij is natuurgeneeskunde een prachtige manier om naar gezondheid te kijken. Door mijn holistische benadering en het gebruik van de vier natuurkwaliteiten kijk ik naar alle aspecten van de mens: zowel fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal als energetisch en spiritueel.

Een verstoring op een of meerdere gebieden zorgt voor een onbalans in het lichaam en kan leiden tot allerhande klachten. Denk hierbij aan fysieke klachten zoals: hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, moeheid of specifiekere klachten. Ook kunnen emotionele klachten zoals angstgevoelens en burn-out een rol spelen, bijvoorbeeld: lusteloosheid, stress en/of onzekerheid.

Samen met jou onderzoek ik hoe jouw lichaam werkt en wat jouw klachten zijn. Op basis van dit unieke beeld ontwerpen we in samenspraak een persoonlijk behandelplan.

In mijn praktijk werk ik met natuurlijke middelen en verschillende behandelmethodes zoals fytotherapie, irisdiagnostiek, voedings- en leefstijladviezen, Bachbloesem remedies en lichaamsgerichte therapie. Dit geeft mij ruime mogelijkheden om een passende bijdrage te leveren aan jouw gezondheid

Over Natasha Eikenhorst | Halle

Wat leuk dat je komt kijken! 
Mijn naam is Natasha Eikenhorst en ik woon samen met mijn gezin en onze beestenboel in de Achterhoek waar ik geniet van de natuur, de rust, de ruimte en de mensen om ons heen. De rijkdom en kennis die de natuur ons van oudsher biedt vind ik oneindig boeiend. Door mijn eigen ervaring en de ervaring in mijn praktijk ben ik iedere keer weer getuige van de kracht van de natuur.

Waarom natuurgeneeskunde? 

Mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen in hun ontdekkingstocht. En hoe mooi is het om samen te ontdekken hoe dat kan leiden naar een betere gezondheid. We werken samen aan een mooie balans tussen lichaam en geest.

Met natuurgeneeskunde kan ik mensen ondersteunen en bewustmaken van de unieke werking van hun lichaam en hun gezondheid. In de natuurgeneeskunde ligt de focus niet alleen op de ziekte of klacht, maar op de mens als geheel. Waar disbalans is, proberen we met therapieën zoals veranderingen in leefstijl, verbetering van orgaansystemen en lichaamsgericht werk het lichaam terug in balans te brengen.

Een belangrijk kenmerk van mijn werkwijze is dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen gezondheid. Hierbij help ik graag. Tijdens een intensief samenwerkingsproces brengen we in kaart waar de disbalans zit en zetten we een of meerdere therapieën in om deze balans weer terug te brengen. Ik zet de natuurgeneeskunde in als aanvulling en ondersteuning op de reguliere gezondheidszorg.


Foto 1 Natasha Eikenhorst Foto 2 Natasha Eikenhorst Foto 3 Natasha Eikenhorst Klik om te vergroten

De iJkpraktijk Natuurgeneeskunde
Natasha Eikenhorst


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!