De Edelstenenzolder | Doetinchem

Na jarenlang betrokken te zijn geweest bij De Robijn Nieuwetijdswinkel, heb ik sinds de sluiting van deze winkel de edelstenen onder mijn hoede genomen.

Al zeker 6 jaren ben ik intensief met de stenen bezig geweest en heb gemerkt dat mijn hart en mijn passie hier ligt. Het geven van de edelstenenworkshops in de Robijn heeft dit voor mij heel duidelijk gemaakt. Het was voor mij dan ook een heel natuurlijke stap om hier verder vorm aan te geven.

Op ons erf is een prachtige bovenruimte in de kapschuur gemaakt. Deels is deze ingericht als De Edelstenenzolder en voor een ander deel te gebruiken als meditatie of activiteitenruimte.

Met ongeveer 100 verschillende soorten stenen is hier voor een ieder wel een passende steen te vinden. Of het nu is voor een fysieke klacht of voor groei en ontwikkeling, de edelstenen leveren een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de mens. En ze zijn zo heerlijk puur natuur!

Naast de verkoop van stenen worden er regelmatig edelstenenworkshops gegeven, maar ook meditatiebijeenkomsten met edelstenen en individuele consulten.

De Edelstenenzolder is open van woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 17.30 uur en hiernaast op afspraak.

Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoon of mail. Je vindt de gegevens elders op deze pagina.

Je bent van harte welkom om gewoon een kijkje te komen nemen!

Over Adelaine Legters | Doetinchem

De komst van mijn kinderen heeft een totale wending in mijn leven gebracht. Alles was opeens minder vanzelfsprekend en vroeg om een meer flexibele en open instelling. Gezondheid en welbevinden werden prioriteit nummer één, zowel voor de kinderen als voor mijzelf. Het vinden van een goede balans tussen werk, kinderen en ontspanning was een hele klus en vergde jaren. Maar het heeft mij uiteindelijk veel dichter bij mijzelf gebracht, met meer vrede en vreugd in mijn hart.

Mijn werk als intercedente bij Randstad Uitzendbureau in de jaren '90 maakte destijds al heel helder dat werken met mensen mijn passie is. Ik vond het heerlijk om mensen te leren kennen en te bemiddelen in het vinden van een juiste werkplek, een plek waar de mens zich prettig voelde. Het verlangen bestond echter al langer om op een dieper en persoonlijker wijze met mensen bezig te zijn.

Na mijn opleiding als Journey (helende reis) therapeut, ben ik in 20met een eigen praktijk begonnen. Ik ben mij verder gaan bekwamen in numerologie, energiewerk, boeddhisme, sjamanisme, de kracht van gedachten, familieopstellingen, yoga, bewustzijnswerk, de helende werking van edelstenen en mineralen en de Bach Bloesemremedies.

In mijn praktijk is het uitgangspunt een omgeving waarin de mens tot rust kan komen en zichzelf kan zijn.

Agenda AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder


Professionals in de categorie Kristallen en (Edel)stenen

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek