De Edelstenenzolder | Doetinchem

Al zeker 10 jaren ben ik intensief met de edelstenen bezig  en merk dat mijn hart en mijn passie hier ligt. Sinds de start van de Edelstenenzolder op 4 januari 2016 heeft het werk met de edelstenen een enorme vlucht genomen. Op ons erf is een prachtige bovenruimte in de kapschuur gemaakt. Deels is deze ingericht als De Edelstenenzolder en voor een ander deel te gebruiken als meditatie of activiteitenruimte.

Met ongeveer 240 verschillende soorten stenen is hier voor een ieder wel een passende steen te vinden. Of het nu is voor een fysieke klacht of voor groei en ontwikkeling, de edelstenen leveren een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de mens. En ze zijn zo heerlijk puur natuur!

Naast de verkoop van stenen worden er regelmatig edelstenenworkshops en cursussen gegeven, maar ook meditatiebijeenkomsten met edelstenen en individuele consulten.

De Edelstenenzolder is open van woensdag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en hiernaast op afspraak.

Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoon of mail. Je vindt de gegevens elders op deze pagina.

Je bent van harte welkom om gewoon eens een kijkje te komen nemen!

Over Adelaine Legters | Doetinchem

De komst van mijn kinderen heeft een totale wending in mijn leven gebracht. Alles was opeens minder vanzelfsprekend en vroeg om een meer flexibele en open instelling. Gezondheid en welbevinden werden prioriteit nummer één, zowel voor de kinderen als voor mijzelf. Het vinden van een goede balans tussen werk, kinderen en ontspanning was een hele klus en vergde jaren. Maar het heeft mij uiteindelijk veel dichter bij mijzelf gebracht, met meer vrede en vreugd in mijn hart.

Mijn werk als intercedente bij Randstad Uitzendbureau in de jaren '90 maakte destijds al heel helder dat werken met mensen mijn passie is. Ik vond het heerlijk om mensen te leren kennen en te bemiddelen in het vinden van een juiste werkplek, een plek waar de mens zich prettig voelde. Het verlangen bestond echter al langer om op een dieper en persoonlijker wijze met mensen bezig te zijn.

Na mijn opleiding als Journey (helende reis) therapeut, ben ik in 20met een eigen praktijk begonnen. Ik ben mij verder gaan bekwamen in numerologie, energiewerk, boeddhisme, sjamanisme, de kracht van gedachten, familieopstellingen, yoga, bewustzijnswerk, de helende werking van edelstenen en mineralen en de Bach Bloesemremedies.

In mijn praktijk is het uitgangspunt een omgeving waarin de mens tot rust kan komen en zichzelf kan zijn.


Foto 2 Adelaine Legters Foto 6 Adelaine Legters Foto 8 Adelaine Legters Foto 10 Adelaine Legters Foto 12 Adelaine Legters Foto 13 Adelaine Legters Foto 14 Adelaine Legters Foto 15 Adelaine Legters Klik om te vergroten

AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder
Adelaine Legters


Professionals in de categorie Kristallen en (Edel)stenen

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!