Balans herstellen en ontspannen met kleurenpunctuur | Terborg

Binnen Praktijk Yugen werk ik op holistische wijze; lichaam en ziel zijn één. Daarom staat bij mij niet de klacht maar jij als mens, centraal. Bij mijn energetische behandelingen begin ik veelal met kleurenpunctuur. Elke kleur heeft zijn eigen frequentie en specifieke eigenschappen. Welke kleur(en) ik inzet en op welke plek(ken) is afhankelijk van de klacht waar je mee komt. Vaak gebruik ik de kleurenpen om een eerste diepe ontspanning te bereiken waarna we specifiek verder gaan werken aan je klacht. Tevens zet ik de kleurenpen in voor de behandeling van specifieke klachten, het bestrijden van ontstekingsreacties (bijv. bij reuma en artritis) en pijnklachten. 

Ook is het mogelijk om een heerlijk ontspannende bindweefselbehandeling met kleur te krijgen. In je bindweefsel liggen veel stress en negatieve emoties opgeslagen. Dit is voelbaar als knopen en pijnlijke plekken. Door deze plekken met de kleurenpen te behandelen, wordt de stress losgelaten en komen de afvalstoffen vrij. Een lichaam dat langdurig onder stress staat kan vaak zelf de 'ontspan'knop niet meer vinden. Een bindweefselbehandeling helpt je dan om weer diep in de ontspanning te komen en werkt ontgiftend op het hele lichaam.

Vanaf december 2018 verzorg ik ook gezichtsbehandelingen met kleur. Deze behandelingen zorgen er niet alleen voor dat je heerlijk ontspannen wordt, maar geven een impuls aan het bindweefsel in het gezicht waardoor kleine lijntjes en rimpels verminderen. Je huid wordt strakker en ziet er jeugdiger uit. 

Kijk op mijn site voor alle info of bel me voor een vrijblijvend intakegesprek of afspraak.

Over Ine de Blok | Terborg

Even voorstellen: ik ben Ine de Blok (58 jaar) en woon sinds kort weer in de Achterhoek, de streek waar ik opgegroeid ben. 

Mijn eigen weg van (heel) heftig eczeem heeft mij inzicht gebracht in de relatie tussen lichaam en geest. Het was een lange weg, en het was niet altijd gemakkelijk om door oude pijn heen te gaan. Gelukkig heb ik lieve kundige mensen gevonden die mij hiermee hebben geholpen. 

Ik ben ervan overtuigd dat een lichamelijke klacht ons altijd iets te vertellen heeft. Soms zijn we niet in staat de boodschap te horen en dan is het fijn als er iemand met je mee kan kijken. Samen met jou werk ik graag aan het ont-dekken van de oorzaak van de klacht en het herstellen van de balans. 

Het is mijn missie mensen inzicht te brengen in de diepere betekenis van een klacht zodat deze opgelost kan worden. Mensen in balans brengen zodat ze weer voluit van het leven kunnen genieten is mijn grote passie. 


Foto 1 Ine de Blok Foto 3 Ine de Blok Klik om te vergroten

Praktijk Yugen
Ine de Blok


Professionals in de categorie Kleurentherapie

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!