OERsterk Coach Apeldoorn | Apeldoorn

Als OERsterk Coach in Apeldoorn begeleidt Esther Barkey jou bij het vinden van een preventieve, gezonde leefstijl die past bij het moderne leven. Want de huidige maatschappij is gejaagd, hectisch en overprikkelend. Onze genen snappen hier maar weinig van. We zijn genetisch nog praktisch gelijk aan de oermens, maar onze leefomgeving is razendsnel veranderd (door de landbouw- en industriële revolutie). En dat blijft helaas niet zonder gevolgen als je kijkt naar het snel stijgende aantal chronisch zieke mensen. Vrouwen worden gemiddeld rond hun 42e chronisch ziek, mannen rond hun 45e. Hoog tijd dus om het tij te keren!

Leven met oertijd genen in een urban jungle zorgt voor allerlei nieuwe uitdagingen

En daar help ik je graag bij! Als OERsterk coach werk ik met bewezen actieplannen op het gebied van de leefstijl pijlers ontspanning, voeding, beweging en mindset. Altijd praktisch en zonder ingewikkeld gedoe, maar mét grootse resultaten!

Je kunt bij mij terecht met allerlei gezondheidsklachten, zoals darm-, huid- of gewrichtsklachten of (chronische) vermoeidheid of fibromyalgie. Mocht je benieuwd zijn naar wat ik voor je kan betekenen, neem dan gerust even contact met me op. Het eerste (mini) consult is gratis!

 

Over Esther Barkey-Jansen | Apeldoorn

Mijn naam is Esther Barkey en ooit was ik zelf chronisch ziek. Nadat ik in de reguliere zorg van het kastje naar de muur werd gestuurd, kreeg ik uiteindelijk het etiket fibromyalgie opgeplakt. Ik werd met pijnstillers en de boodschap 'leer er maar mee leven' naar huis gestuurd. Lang verhaal heel kort: uiteindelijk bleek ik de ziekte van Lyme te hebben. Tijdens mijn reis om te herstellen, ontdekte ik steeds vaker dat je ook kunt samenwerken mét je lichaam in plaats van tégen allerlei symptomen. Of, zoals Richard de Leth van OERsterk dat zo mooi weet te verwoorden: Leiderschap in plaats van Lijderschap

Met behulp van een gezonde leefstijl en holistische behandelingen knapte ik zienderogen op. En werd ik steeds krachtiger en stroomde over van energie!

En dat gevoel gun ik jou ook van harte! Inmiddels ben ik orthomoleculair voedingsdeskundige en OERsterk Coach en help ik dagelijks mensen die zich ook zo moedeloos voelen als ik destijds deed. Ik reik ze graag de hand om weer uit de put te klimmen en weer volop van het leven te gaan genieten.

Vanuit Apeldoorn run ik mijn vitaliteits praktijk Essies Culinaria en mijn eigen leefstijlcentrum en trainingslocatie Bij Barkey.

In mijn vrije tijd ben ik dol op koken, wandelen, concerten bezoeken en paardrijden.


Professionals in de categorie Gezondheids- en vitaliteitscoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!