Access Hetty Winkels Wehl | Wehl

Hoe vaak  creëren we ons leven op basis van andermans wensen en overtuigingen? Hoe vaak fuctioneren we vanuit beperkingen? Hoe vaak oordelen we over onszelf! 

Wat als het nu tijd is je waarde te gaan erkennen en daarmee je eigen, echt gewenste leven te creëren en genereren! Ik faciliteer je graag dit te realiseren.

Ik werk met de technieken en tools van Access Consciousness. Ik werk energetisch, maak gebruik van verbale processen en stel vragen waardoor jij je bewust wordt van de keuzes die je hebt. De tools van Access ondersteunen je bij de verandering waar je naar verlangt. Ze zijn simpel en pragmatisch. 

Wat als het niet moeilijk hoeft te zijn! Wat als het gemakkelijk kan!

Ook werk ik met de Healy, een frequentieapparaatje dat frequenties afgeeft aan je fysieke lichaam en vibraties toevoegt aan je energieveld. De energievoorziening in je cellen krijgt een boost en je blueprint kan als het ware herschreven worden. Alle overtuigingen die niet bijdragen aan jou mogen losgelaten worden. 

Access Consciousness heeft mijn leven zo verrijkt. Ik sta met veel meer gemak en plezier in het leven. Ik heb leren kiezen voor mij, voel me niet langer onzeker in wie ik ben en wat ik doe en voel me fysiek veel beter. De Healyprogramma´s gebruik ik dagelijks en ondersteunen mijn fysieke en mentale balans. Het versterkt mijn bewustzijn en leert me nog meer te vertrouwen op wat ik weet.

 

 

Over Hetty Winkels | Wehl

Ik woon in Wehl, ben getrouwd en heb drie kinderen die inmiddels het huis uit zijn.

Ik kom uit een groot gezin en als klein kind al wilde ik graag gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Ik had altijd iets te vertellen, zorgde er zelf wel voor dat ik gezien en gehoord werd. Ik koos dan ook voor het onderwijs. Meer dan 30 jaar heb ik er gewerkt. Eerst als leerkracht, daarna als coach en vervolgens als trainer. Ik kreeg veel waardering en toch voelde alles wat ik deed alsof het niet goed genoeg was. Ik oordeelde over mezelf en ontvangen van de waardering die ik kreeg, kon ik niet. Ik liet het gewoon niet binnenkomen. Fysiek en mentaal had het zijn weerslag en met ondersteuning van anderen koos ik uiteindelijk ontslag te nemen en op zoek te gaan naar meer gemak, naar meer plezier, naar meer liefde voor mezelf. Het project 'Hetty' was gestart!

Dat Access Consciousness op mijn pad kwam, veranderde alles. Ik begreep meer van mezelf, waar ik mezelf beperkte, welke 'grootsheid' ik ontkende. Ook al zijn er nu nog wel eens beperkende overtuigingen, zoals 'Wat vinden anderen en het altijd 'goed' willen doen'.

Ik vertrouw steeds meer op mijn weten, 'mindfuck' herken ik sneller en laat ik los. Ik erken steeds meer mijn capaciteiten met lichamen. Fysiek en mentaal is er zoveel meer balans, ook dankzij de Healy. Ik voel me steeds meer vrij mezelf te zijn en dat gun ik jou ook.

Ik ontmoet je graag!

Agenda Access Hetty Winkels


Access Hetty Winkels
Hetty Winkels


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!