Aureole Praktijk voor Reiki | Winterswijk

Een Reiki behandeling wordt nog wel eens vergeleken met een warm gevoel van geborgenheid. Je kunt je spanningen loslaten en diep ontspannen.

Mijn wens om te bereiken bij jou na een behandeling of cursus?

·         Dat je meer ontspannen bent

·         Balans te vinden

·         Dat je met je beide voeten op de grond staat, in plaats van met je hoofd in de wolken.

·         Gevoelens van anderen, bij de ander kunt laten.

·         Dat je de zorg(en) van een ander niet mee hoeft te dragen op jou schouders.

·         Door de energie overvloedig te laten stromen in je leven, kun je de wereld beter aan!

Over Linda Brink | Winterswijk

Mijn naam is Linda Brink. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Winterswijk.

Sinds 2005 ben ik met Reiki bezig. Ik ben zelf een Reiki cursus gaan volgen om gemakkelijker te kunnen ontspannen. Ook was ik snel overweldigd door emoties en gevoelens van andere mensen in mijn omgeving. Door mijn gevoeligheid nam ik deze gevoelens waar. Ik wilde leren hiermee om te gaan en bij mijn eigen energie te blijven.

Na verschillende opleidingen te hebben gevolgd heb ik in 2014 mijn inwijding voor Reiki Master gekregen. Vanaf dat moment mocht ik ook zelf cursussen geven. Ik geef deze cursussen met veel plezier. Ik vind het belangrijk dat er veel geoefend wordt en dat er voldoende tijd is om al je vragen te stellen.

In het voorjaar van 2016 heb ik Rainbow Reiki 1 gevolgd bij Walter Lubeck. Hier heb ik geleerd om effectiever en sneller te kunnen werken met technieken die al eeuwenoud zijn. Zoals een mede-cursist van me een mooie omschrijving gaf over Rainbow Reiki: ‘Waar je met Usui Reiki leert te racen in je auto, leer je met Rainbow Reiki te driften met dezelfde auto.’ Je werkt sneller en liefdevoller. Dit zet ik in voor de behandelingen die ik geef.

Door gebruik te kunnen maken van deze manieren van werken, hoop ik je verder te kunnen helpen. De energie te laten lopen, waardoor je een beetje rust krijgt in alledaagse drukte.

Agenda Aureole Praktijk voor Reiki

Aureole Praktijk voor Reiki
Linda Brink

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek