Homeopathie voor dieren en diercommunicatie

Praktijk Elysia
Zutphen

Homeopathie - natuurlijk diervriendelijk!

Elysia is een praktijk voor veterinaire homeopathie en diercommunicatie.

Dat klassieke homeopathie ook bij gezelschaps- en landbouwdieren met succes kan worden ingezet, is nog niet bij iedereen bekend. Toch kun je met deze diervriendelijke behandelwijze niet alleen tal van lichamelijke, maar ook allerlei gedragsklachten oplossen.
Mijn specialisatie is begeleiding van dieren in de laatste levensfase, maar uiteraard zijn dieren van alle leeftijden en hun eigenaren welkom.

Desgewenst kan ik - al dan niet in combinatie met een homeopathische behandeling - als dierentolk 'in gesprek gaan' met het dier om een antwoord te krijgen op vragen van de eigenaar.

Bent u nieuwsgierig geworden wat homeopathie voor uw dier kan betekenen of hebt u een vraag aan uw dier? Meer informatie vindt u op de website en de Facebookpagina van Praktijk Elysia.

Over Praktijk Elysia

Ik heb altijd een grote liefde voor dieren gehad. Ik ging me steeds meer interesseren voor het lichamelijke, maar ook het geestelijke wel en wee van mijn eigen dier-baren en dieren in het algemeen en ik merkte dat ik de behoefte kreeg om als een brug tussen mens en dier te fungeren.

Vandaar dat ik begin 2011 ik een cursus Diercommunicatie volgde. Later dat jaar kwam ik via een van mijn honden in contact met het VHCN in Ampsen (bij Lochem), waar ik die herfst begon met de hbo-opleiding tot veterinair klassiek homeopaat, die ik in het voorjaar van 2016 afrondde.

Via Praktijk Elysia bied ik een breed pakket diensten aan, die je allemaal onder de noemer ‘energetische geneeswijzen voor dieren’ kunt plaatsen.


Praktijk Elysia

Erica Weeda

Hemmingstraat 10
7207RJ Zutphen

Lid van beroepsvereniging

Homeopathie voor dieren en diercommunicatie