Werk en privé in balans voor ondernemende vrouwen | Vorden

Als drukke, ondernemende vrouw ren je vaak achter de feiten aan. Je houdt veel ballen in de lucht en je hebt soms het gevoel dat je op alle fronten tekort schiet. De balans tussen werk en privé is ver te zoeken. Je hebt een onrustig gevoel in je hoofd. Je bent bang dat je dingen vergeet en je adminstratie is een rommeltje. 

Je neemt je vaak voor om eens goed op te ruimen en om een gezinsplanner te gaan gebruiken, maar het komt er niet van. Je vind ook dat je alles zelf moet kunnen. Je blijft maar doorploeteren en je vindt het moeilijk om keuzes te maken en rust te creeren voor jezelf en voor je gezin. 

Dit hoeft niet zo te zijn. Ik zorg ervoor dat je weer overzicht en rust in je hoofd krijgt. Je creeert weer ruimte om te doen waar jij goed in bent. Zo kun je jezelf ontwikkelen en daarnaast genoeg tijd overhouden om door te brengen met je gezin, familie of vrienden. 

In mijn programma doorloop je modules en lessen die gaan over hoe je je tijd het beste kunt besteden, hoe je je huis opgeruimd en schoon houdt, hoe je minder verzamelt en verspilt en hoe je goed voor jezelf zorgt. Timemanagement, duurzaamheid en zelfzorg zijn belangrijke thema's die ervoor zorgen dat je een relaxt gezinsleven kunt creeren met daarnaast ook genoeg tijd voor jezelf en om leuke dingen te doen. 

Over Julia van Ditshuizen | Vorden

Na bijna 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben besloot ik in 2017 om ondernemer te worden. Ik had behoefte aan vrijheid. Mijn eigen werktijden kunnen indelen, kunnen werken met wie ik graag wil en eigen keuzes kunnen maken.Maar de belangrijkste reden was dat ik werk en privé goed in balans wilde houden. Met een gezin met 3 kinderen, waarvan 1 kind dat aan topsport doet, is het rennen en vliegen de hele week met soms strakke schema’s. Dat doe ik uiteraard met liefde, maar ik merkte dat ik me in loondienst beperkt voelde. Weer vrij vragen, weer haasten om op tijd op school te zijn, weer opvang regelen. Ik begon als VA, Virtual Assistant. Ik ondersteunde ondernemers. Hier ontdekte ik dat het hard werken is om die vrijheid en flexibele werktijden te realiseren. 

En dat geldt natuurlijk ook voor vrouwen in loondienst. Zodat je niet op zondagmiddag nog je administratie zit te doen of je mail moet bijwerken terwijl je ook tijd kunt doorbrengen met je gezin. Ik wil werkende moeders, in loondienst of ondernemend, op dit vlak meer bieden, gestructureerd en georganiseerd als ik van nature ben. Ik ben de opleiding tot Professional Organizer gaan volgen. Hier leerde ik een methode om administraties, werkplekken te organiseren. Ook heb ik veel geleerd over timemanagement en zelfzorg.

Werk en privé in balans, dat is wat ik iedere werkende moeder gun.

Klanten noemen mij een betrouwbaar en sterk in advisering en begeleiding. Ook ben ik enthousiast, flexibel, actief en nuchter.


Foto 1 Julia van Ditshuizen Foto 2 Julia van Ditshuizen Klik om te vergroten

Buro Lentemorgen
Julia van Ditshuizen


Professionals in de categorie Professional organizer

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!