De Kruudhof Pluktuin | Halle

Pluktuin De Kruudhof is een grote moestuin, met groenten, kleinfruit, kruiden en bloemen. Natuurlijk allemaal biologisch geteeld. U kunt hier zelf uw groenten komen oogsten met een knipkaartabonnement.

Het is ook mogelijk om met een groep vrienden of collega's een dag te komen genieten van de oogst uit de tuin, die u vervolgens zelf verwerkt tot een maaltijd in onze keuken of met onze mobiele pizza-oven in de boomgaard.

Naast de pluktuin ligt het Kruudhofgebouw, een cursusgebouw, duurzaam gebouwd van strobalen, hout en leem. In dit gebouw zijn vier ruimten, die voor uiteenlopende activiteiten gebruikt kunnen worden.

Voor meer informatie over de pluktuin, bel ons, check de website of Facebookpagina. Of kom langs!

Over Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof | Halle

In 1995 zijn wij, twee gezinnen, komen wonen in een boerderij in het buitengebied van Halle. Ons ideaal was (en is) te leven van het land en in harmonie met de natuurlijke omgeving.

In de loop van de jaren hebben we een heleboel initiatieven ontwikkeld. Uiteindelijk heeft dat geleid tot De Kruudhof VOF, een samenwerking van vier ondernemende mensen. We hebben ieder onze eigen specialiteit, maar we ondernemen alle vier vanuit ons hart en met respect voor de aarde.

Ook andere ondernemers zijn welkom om gebruik te komen maken van de faciliteiten van De Kruudhof. Er is een kleine twee hectare landbouwgrond beschikbaar, die wordt gebruikt voor de biologische teelt van groenten, fruit en kruiden. Er is nog ruimte voor méér initiatieven.

Er is ook een cursusgebouw, gebouwd van strobalen, hout en leem. In dit gebouw zijn vier ruimten, die voor uiteenlopende activiteiten gebruikt kunnen worden. Op de begane grond bevindt zich een kookstudio, zeer geschikt voor workshops of activiteiten met een groep tot 25 personen.

Op de verdieping zijn twee fraaie, ruime groepsruimten, geschikt als atelier/cursusruimte/praktijkruimte. In het gebouw heerst een aangenaam klimaat dankzij de natuurlijke bouwmaterialen, en je hebt een weids groen uitzicht met volop mogelijkheden om ook daadwerkelijk naar buiten te gaan.

Wil je meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen!

de Kruudhof
Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof

Bewust Achterhoek

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek