2e handskleding & conceptstore Lyfstyl | Lichtenvoorde

Stijl en kwaliteit kenmerkt onze 2e hands damescollectie, die niet alleen bestaat uit kleding. Ook kan je bij ons terecht voor nieuwe trendy sieraden, tassen en sjaals.

Niet alles is 2e hands. Wij verkopen ook een deel van de schitterende collectie van RC Couture uit Genderingen.

Persoonlijke aandacht en advies hebben wij allebei hoog in het vaandel staan. Ingrid als kleurstyliste en Marloes als visagist (verkoopt in de winkel het Italiaanse make-up merk Pupa Milano) vullen elkaar hierbij perfect aan en kunnen je voorzien van een eerlijk en deskundig advies.

Op verschillende avonden worden er workshops gegeven. Te denken valt aan kleuradvies, stylingadvies en make-up workshops. Ook geven wij workshops met materiaal dat wordt geupcycled (bijv. van oud leer tasjes maken). Uiteraard kunnen wij een dagdeel op maat voor een groep samenstellen.

Irma te Plate (D-zijn van mij) maakt en vermaakt kleding voor jou op maat. Ze is op woensdag en vrijdag aanwezig.

Regien de Vries (Quatre Mains Design) is iedere donderdag en zaterdag aanwezig. Zij heeft een UPCYCLE ATELIER waar zij o.a. rokjes, tasjes en sieraden van gebruikt leer en katoenen tenten maakt.

Kortom: mooie, verrassende en unieke mode duidelijk op kleur en stijl gehangen voor uitdagende prijzen met aandacht voor duurzaamheid!

Wij hopen je te ontmoeten!

Kleurrijke groet,
Ingrid, Marloes, Regien en Irma

Over Marloes Polman | Lichtenvoorde

Mijn naam is Marloes Polman en samen met Ingrid Wekking ben ik eigenaresse van Lyfstyl. Wij verkopen 2ehands kleding en nieuwe items & accessoires. Wij hopen steeds meer een regiofunctie te krijgen, zodat wij met onze oprechte aandacht, vakkennis en enthousiasme onze klanten kunnen helpen. Ook geven wij workshops op maat in de winkel en persoonlijke adviezen op het gebied van kleur, visagie, styling.

Waarom nu een 2ndhand boetiek? Ten eerste omdat het een milieuvriendelijkste keuze is. Je krijgt veel meer een eigen creatieve look. En wat wij ook erg belangrijk vinden is dat wij graag willen voorkomen dat er goedkope kleding wordt gekocht waar veelal kinderarbeid, lage lonen en slechte werkomstandigheden bij gepaard gaan. Op deze manier is merkkleding voor veel meer mensen betaalbaar en de kleding is vaak niet van nieuw te onderscheiden.

Vanuit toevalligheden ontstaan vaak de mooiste dingen. Dit geldt zeker voor bij ons in de winkel. Wanneer er toevallig iets is in de juiste maat en je staat ervoor open om even de tijd te nemen en je te laten adviseren bij ons in de winkel, dan kan je bij ons je gehele kledingassortiment kopen.

Persoonlijke aandacht en advies hebben wij allebei hoog in het vaandel staan. Ingrid als kleurstyliste en Marloes als visagist (verkoopt in de winkel het Italiaanse make-up merk Pupa Milano) vullen elkaar hierbij perfect aan en kunnen je voorzien van een eerlijk en deskundig advies.

Kleurrijke groet,
Marloes


Foto 9 Marloes Polman Klik om te vergroten

LYFSTYL 2nd hand boetiek
Marloes Polman


Professionals in de categorie Kleding

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!