Genietcafé Zutphen | Zutphen

Gravenkamer
Een prachtige spreekkamer die geschikt is als coachruimte, praktijkruimte, spreekkamer of werkkamer. Voorzien van WIFI. Heerlijke koffie en thee haal je beneden in het Genietcafé en je laat je gasten en jezelf trakteren uit een keuze van 60 drankjes en een uitgebreide lunchkaart. De kamer is op verzoek afsluitbaar. Gelegen op de eerste etage. Bereikbaar door middel van een trap en per lift. De lift stopt tegen over de Gravenkamer.
Toepassingen:
Vergaderingen in klein comité, gespreksruimte voor adviseur of therapeut, werkkamer.
De ruimte is uitstekend geschikt voor 3 personen. Prijs: 10 euro per uur incl. btw.
-----------------------------------------------
Kroonkamer
Deze prachtige kamer uit 1887 is zeer geschikt als vergaderruimte voor een overleg met gevoel voor statement.
De kamer is voorzien van een robuuste tafelopstelling met 16 stoelen en heeft een mooi uitzicht op het Oude Bornhof.
Gelegen op de eerste etage, bereikbaar door middel van een prachtige trap.
Toepassingen:
Vergaderingen tot 16 personen, coaching, tafels kunnen gesplitst worden, zie de foto's. Prijs: Vanaf 6,95 per persoon.
------------------------------------------------
Kanunnik Borrozaal
De statige zaal van Huize Borro met prachtig uitzicht op het Oude Bornhof en de mooie torens van de stad Zutphen. Uitstekende plek voor je receptie, lezing, themadag, vergadering, reunie en andere bijeenkomsten. Bereikbaar met trap en lift. Zie voor inspiratie de foto's en de foto's op onze website.
Toepassingen:
Bijeenkomsten tot 60 personen. Prijs: Vanaf 6,95 per persoon.
Wij leveren in alle ruimtes uitstekende horeca van ontbijt tot diner.

Over Gijs Peteroff | Zutphen

Vier je bijzondere moment in het Genietcafé.
In het Genietcafé kun je een receptie organiseren voor al je vrienden en relaties. Zo hebben we in de Kanunnik Borrozaal op de eerste etage plek voor wel 60 personen. De zaal biedt een mooi uitzicht op de gevels en daken van het Oude Bornhof, met op de achtergrond diverse torens van Zutphen. Zéker de moeite waard om aan al je gasten te laten zien. Maar ook op de begane grond hebben we een prachtige ruimte, geschikt voor 40 personen. Kom gerust eens langs om de benedenruimte te bekijken. Voor de Kanunnik Borrozaal op de eerste etage kun je het beste een afspraak maken.Benieuwd naar onze 5 meest gekozen arrangementen?
Ga naar onze website voor meer informatie.


Professionals in de categorie Eten & Drinken

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!