Maak nu voordelig kennis met paardencoaching en kom in je kracht! Boek een Therapeutische Ayurvedische Ontspanningsmassage van een uur voor slechts 50 euro! Ontvang 50% korting op een ontspannende bindweefselbehandeling met licht en kleur: Betaal nu €27,50! Bekijk alle Bewust deals

Maak nu voordelig kennis met paardencoaching en kom in je kracht!

Leer jezelf kennen door de ogen van de pony's

Paardencoaching is het inzetten van paarden en pony's als hulpmiddel voor mensen. Het paard of de pony reageert direct op jouw gedrag en op jouw gevoelens, zonder oordeel en heel puur. Ik laat je nu graag voordelig kennismaken met paardencoaching.

Hoe werkt het?

Op het moment dat jij bij het paard in de buurt komt reageert het paard op een natuurlijke manier op jou, op je uitstraling en op eventuele spanning die jij met je meedraagt. Omdat ik als paardencoach de paardentaal ken, kan ik de reacties vertalen voor jou. Het gedrag van het paard kan jou waardevolle inzichten geven in eventuele belemmeringen. Het kan soms ook behoorlijk confronterend zijn. Samen onderzoeken we of je gevoel ook overeenkomt met het gedrag dat je vertoont. Op deze manier kijken we in een sessie wat je kwijt wilt, en help ik je dichter bij jezelf te komen.

Een paardencoach is geen therapeut en lost niets op. Ik loop, als paardencoach, met je mee zodat je de oplossing in jezelf gaat zoeken en vinden om zo te komen waar jij wilt zijn.

Waneer is paardencoaching behulpzaam?

  • voor meer inzicht in jezelf, bewustwording,
  • bewustwording van aannames en overtuigingen,
  • voor als je vastloopt op je werk of in relaties,
  • als je je afvraagt welke positie je inneemt binnen het systeem,
  • om grenzen aan te geven en te bewaken,
  • voor vergroten van zelfvertrouwen,
  • bij burnout of stress.

Kortom voor alle dingen in het leven waarbij we een steuntje in de rug voor kunnen gebruiken.

Maak nu voordelig kennis met paardencoaching en maak een afspraak!

Je kunt nu een afspraak maken voor een sessie op mijn boerderij in Beltrum, met mij en mijn pony's. We starten met een kennismaking in onze gezellige ontvangstruimte waar we kijken wat jouw coach/hulpvraag is. Daarna gaan we naar de pony ('s). Na deze sessie bespreken we na en kijken we samen wat jij nog nodig hebt.

Een sessie duurt ongeveer 1 tot anderhalf uur en kost normaal gesproken 75 euro. Als je gebruik maakt van deze Bewust Deal ontvang je een korting van 25 euro en betaal je slechts 50 euro. In overleg zijn meerdere sessies mogelijk. Samen maken we een plan van aanpak. En een sessie is ook geschikt voor kinderen. 

Lees meer over paardencoaching en wat ik bied op mijn website. Voor kinderen en pubers bied ik bijvoorbeeld ook de programma's Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers aan. Heb je vragen, neem contact met me op, ik help je graag verder!

NB: Ik ben gecertificeerd coach en aangesloten bij de beroepsvereniging (HorSense) en volg geregeld bijscholingen en verdiepingsdagen.

Monique WeidenBeltrum
06 29506548
www.deweidenpaardencoaching.nl

Een sessie duurt 1 tot anderhalf uur

€75,00
33%
€50,00
Nog ...   dag   uur   min   sec
Ja, ik wil deze Bewust Deal
Maak nu voordelig kennis met paardencoaching en kom in je kracht!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Bewust Achterhoek
Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek