Aanvullende diensten voor aanbieders

Bewust Achterhoek biedt aanbieders niet alleen de mogelijkheid een profielvermelding te plaatsen. Er is veel meer dat aanbieders kunnen doen om hun zichtbaarheid te vergroten en meer klanten aan te trekken. Je kunt gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

1. Promotie van je events door plaatsing in de agenda

Deze agenda is zichtbaar via de website en in de tweewekelijkse nieuwsbrief (bijna 1500 abonnees) wordt de agenda van de komende 60 dagen meegestuurd. Zet je evenement, cursus, workshop of product dus op tijd in de nieuwsbrief, dan zijn ze tot wel 4 keer te vinden in de agenda in de nieuwsbrief. 
Ook zijn je events te vinden op de landelijke website www.bewustagenda.nl

2. Plaats je event op onze Facebook pagina op Dinsdag = Deeldag

Op dinsdagochtend wordt het Dinsdag=Deeldag bericht geplaatst op de algemene Facebook pagina van Bewust Achterhoek. Onder dit bericht kun jij jouw event plaatsen als dat ook in de agenda op de website staat. De ervaring is dat als veel aanbieders onder dit Facebook bericht hun events plaatsen, en ook elkaars berichten liken, dat dit Dinsdag=Deeldag bericht dan een hoog bereik heeft. Zo zijn we samen meer!

3. Schrijf een artikel of blog voor de weblog en nieuwsbrief

Je mag kosteloos een artikel over jouw vakgebied aanleveren voor de weblog. Je artikel wordt dan ook geplaatst in de nieuwsbrief aan het Achterhoekse publiek. En op de Facebookpagina.

Voorwaarde voor plaatsing is wel dat het artikel prettig leesbaar is en dat het goed, laagdrempelig en toegankelijk is geschreven. En niet te lang, 500-750 woorden is prima. Artikelen met titels als 3 manieren om..., 5 tips voor..., hoe om te gaan met hoofdpijn, stress, energie te besparen, vul maar in, doen het altijd goed. Je kunt ook een serie schrijven over een bepaald onderwerp. Dan kan het in meerdere nieuwsbrieven terugkomen.

Zorg dat het artikel, de blog, wetenswaardig is. Deel echt kennis of een boeiend verhaal of mooie ervaring. Een promotieverhaal over jouw dienst is niet de bedoeling. Je mag natuurlijk wel in de laatste zin of alinea verwijzen naar jouw aanbod of naar een workshop of event dat je gepland hebt. Is je artikel of blog niet geschikt voor plaatsing dan hoor je dat.

Dus schrijf en stuur het op via info AT bewustachterhoek DOT nl. En het is fijn als je ook één of twee foto's meestuurt.

4. Bied een kado aan in de nieuwsbrief en op Facebook

Regelmatig wordt een mooie prijs, beschikbaar gesteld door een aanbieder, verloot in de nieuwsbrief en op Facebook. Veel aanbieders vinden het een leuke manier om een keer extra zichtbaar te worden. En vinden het ook fijn om te geven.

Wil jij ook een prijs beschikbaar stellen en iemand blij maken met een gratis (korte) behandeling of consult, deelname aan een workshop, een (groente)pakket of ander product, een boek of iets anders, laat het weten via info AT bewustachterhoek DOT nl. Dankjewel!

5. Lever een korte video aan

Nog een mogelijkheid om beter zichtbaar te worden (zonder extra kosten) is om een video met 'Mijn tip voor jou' aan te leveren voor plaatsing op Facebook. Hier vind je video's van andere aanbieders. Wil je graag een video aanleveren of heb je vragen, laat het weten via info AT bewustachterhoek DOT nl.

6. Bewust Achterhoek Deal

Met een Bewust Deal kun je een dienst of product aanbieden met een aantrekkelijke korting. Met een Deal kun je je bedrijf en aanbod effectief extra onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Een Deal wordt gemiddeld door 300-400 mensen bekeken en door 4-20 mensen aangeschaft.

7. Extra rubriekvermelding

Onze website www.bewustachterhoek.nl wordt maandelijks door ruim 3.000 mensen bezocht, die op zoek zijn naar een passende professional, dienst of product. Als aanbieder kun je op onze website zichtbaar zijn in tot maximaal 3 rubrieken. Sta je nu maar in 1 rubriek, dan is het zeker zinvol om een extra rubriekvermelding te nemen.

  • De kosten van een extra rubriek zijn 20 euro ex BTW.
  • Je kunt een extra rubriek zelf aankopen en aanmaken via je dashboard (log-in).

8. Doorlopende advertentie/banner op de website

Het is mogelijk om voor 1 maand of 3 maanden een advertentie te plaatsen op de website van Bewust Achterhoek. Zo’n banner is dan prominent zichtbaar op vrijwel alle pagina’s van de website. Bezoekers kunnen er op klikken en komen dan op jouw webpagina. Een banner heeft een afmeting van 610 x 290 pixels.

  • De kosten van een banner zijn 15 euro voor 1 maand en 35 euro voor 3 maanden.
  • Een Banner/Advertentie kun je regelen via de coördinator via info AT bewustachterhoek DOT nl.

9. Tip in de nieuwsbrief

Iedere week wordt onze nieuwsbrief naar bijna 1500 abonnees verstuurd. Als je jouw workshop, training, lezing, etc. extra aandacht wilt geven, kunnen we deze als TIP in de nieuwsbrief meenemen.

  • De kosten van een TIP zijn 10 euro ex btw.
  • Een Tip kun je aanvragen bij de coördinator via info AT bewustachterhoek DOT nl.

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!