Over Bewust Achterhoek

Platform voor duurzaam, gezond & plezierig leven èn netwerk van aanbieders

Bewust Achterhoek is niet alleen een platform voor bewust, gezond en duurzaam leven in de Achterhoek. Een platform waarop professionals zichtbaar zijn.

De ondernemers, professionals en organisaties die zijn aangesloten bij Bewust Achterhoek vormen ook een levendig netwerk waarbinnen ontmoeting, professionalisering en samenwerking mogelijk gemaakt worden. 
 


 

In de afgelopen zes jaar hebben meer dan 130 professionals, ondernemers en organisaties zich aangesloten bij Bewust Achterhoek.  

Al heel veel van wat er gebeurt in de Achterhoek - op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid, gezondheid en welzijn - is nu dus al zichtbaar op deze website.

Bovendien hebben inmiddels ruim 3300 Achterhoekers de Facebook pagina geliked. En wordt de nieuwsbrief met agenda iedere twee weken verzonden naar bijna 1500 relevante abonnees in de Achterhoek.

Het is belangrijk dat Bewust Achterhoek nog verder groeit want daarmee wordt het aanbod groter en meer divers. En daarmee kunnen we het publiek nog beter (be)dienen. Het wordt voor hen dan namelijk nog makkelijker om informatie te vinden over een bepaald onderwerp, een aanbieder of activiteit.

Samen met een diverse en grote groep aanbieders word ook jij beter zichtbaar in de Achterhoek. Samen zijn we meer!

Aangesloten aanbieders vormen een warm netwerk

De bewuste ondernemers en professionals die inmiddels zijn aangesloten bij Bewust Achterhoek -  en zichtbaar zijn op deze website - vormen een warm netwerk. Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd zodat de aangesloten aanbieders makkelijk met collega's in contact kunnen komen. Om elkaar te inspireren, om van elkaar te leren, of om samen te werken. 

We delen dus onze kennis, helpen elkaar verder en werken aan het verder professionaliseren van onze praktijk of bedrijf. Zo kunnen we samen bijdragen aan een bewuster en daarmee gelukkiger, duurzamer, gezonder en prettiger leven in de Achterhoek. ​

Kom kennismaken met het netwerk!

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met het netwerk en de aangesloten aanbieders op één van de bijeenkomsten. Je vindt een overzicht van de bijeenkomsten voor professionals en ondernemers in de netwerkagenda.

Lees hier verder als je wilt weten wat Bewust Achterhoek jou biedt.

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!