Over Bewust Achterhoek

Duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven


(Ben je zelf geen bewuste ondernemer of professional dan kun je hier meer lezen over wat Bewust Achterhoek voor jou kan betekenen. Ben je wel een bewuste ondernemer of professional, lees dan verder!)

In de afgelopen drie jaar hebben meer dan 120 professionals, ondernemers en organisaties zich aangesloten bij Bewust Achterhoek.  

Al heel veel van wat er gebeurt in de Achterhoek - op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid, gezondheid en welzijn - is nu dus al zichtbaar op deze website.

Bovendien hebben inmiddels 2500 Achterhoekers de Facebook pagina geliked. En wordt de nieuwsbrief met agenda iedere twee weken verzonden naar bijna 1300 relevante abonnees in de Achterhoek.
 


 

Het is belangrijk dat Bewust Achterhoek nog verder groeit want daarmee wordt het aanbod groter en meer divers. En daarmee kunnen we het publiek beter (be)dienen. Het wordt voor hen dan namelijk nog makkelijk om informatie te vinden over een bepaald onderwerp, een aanbieder of activiteit.

Met een platform dat bestaat uit een diverse en grote groep aanbieders wordt het ook eenvoudiger zichtbaar te worden in de Achterhoek. We hebben dan nog meer te bieden dan we nu al doen.


Aangesloten aanbieders vormen een warm netwerk

De bewuste ondernemers en professionals die inmiddels zijn aangesloten bij Bewust Achterhoek -  en zichtbaar zijn op deze website - vormen een warm netwerk. Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd zodat de aangesloten aanbieders makkelijk met collega's in contact kunnen komen. Om elkaar te inspireren, om van elkaar te leren, of om samen te werken.  

We delen dus onze kennis, helpen elkaar verder en werken aan het verder professionaliseren van onze praktijk of bedrijf.

Zo kunnen we samen bijdragen aan een bewuster en daarmee gelukkiger, duurzamer, gezonder en prettiger leven in de Achterhoek. ​

De aangesloten aanbieders zijn heel enthousiast over Bewust Achterhoek en we hopen dat jij dat ook bent. 
 

Kom kennismaken met het netwerk!

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met het netwerk en de aanbieders op één van de bijeenkomsten. Stuur een bericht naar Saskia Juijn, coördinator van Bewust Achterhoek, met het verzoek je op de hoogte te houden van de bijeenkomsten. 

Lees hier verder als je wilt weten wat Bewust Achterhoek de Achterhoekers èn jou biedt.

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek