Creatieve dagworkshops

Holi Hart
Aalten-silvolde

De creatieve dagworkshops zijn ware cadeautjes voor jezelf; je onderdompelen in een inspirerende sfeer met gelijkgestemden en ruimte geven aan je creativiteit en innerlijke wijsheid op een laagdrempelige manier door tekenen, collage en/ of schrijven.

De creatieve dagworkshops zijn ware cadeautjes voor jezelf: Je even onderdompelen in een inspirerende sfeer met gelijkgestemden en ruimte geven aan je creativiteit en innerlijke wijsheid op een laagdrempelige manier. De workshops zijn een garantie voor een heerlijke ontspannen dag vol verwondering waarna je weer helemaal opgeladen naar huis gaat. 

Je kunt iedere maand kiezen uit één van de volgende workshop:

  • SoulCollage®; dit is een laagdrempelige manier waarbij je n.a.v. een thema of visualisatie een collage maakt en vervolgens aan de hand van een aantal vragen kijkt wat deze kaart je te vertellen heeft. Oftewel je bewust te worden van je innerlijke wijsheid.
  • Sprookje schrijven; aan de hand van woordkaartjes teken je gedurende de dag kleine tekeningetjes en schrijf je stukjes verhaal. De woordkaartjes stimuleren de creativiteit enorm en je zult aan het einde van de dag versteld staan wat voor rond verhaal je geschreven hebt met raakvlakken aan je eigen leven. Laat je verrassen!
  • Heelbeeld tekenen; een heelbeeld is een mandala waarbij ruimte is voor je heden, verleden en toekomst en je helpende krachten en uitdagingen. Het is een bijzondere momentopname om een pas op de plaats te maken in je leven.

De workshops vinden plaats in groepjes van 3 à 6 personen. 

Ook is het mogelijk om in overleg een dagworkshop te plannen met een eigen groepje van minimaal 4 personen. Bijvoorbeeld om iets te vieren met vriendinnen, zussen, collega's of een andere bijzonder moment te markeren. De prijs op verzoek is € 70,00 per persoon.

Tarief/Prijs
€ 65,00

De dagworkshops vinden plaats op zaterdagen van 10.00-16.00 uur . De prijs is inclusief koffie/ thee, lekkers en materiaal.


Holi Hart

Aalten-silvolde

Creatieve dagworkshops