Laat gaan wat je lichaam niet meer dient op deze diepgaand ontspannen manier

Anneke Wilbers, bewust jezelf zijn
Enter

Zie waar je jezelf buiten beeld hebt geschoven en je hebt aangepast aan je omgeving. Zie waar je geleerd hebt dat dat belangrijker zou zijn dan hutten bouwen, tekenen of dansen! Je stapt op een aangename manier uit het drama dat we LEVEN noemen.

Diny zei: Zondag heeft me goed gedaan Anneke, de kop leeg en pfff, wat is dat fijn.

Een van de mooie processen die ik gebruik in mijn werk is Access Bars®. Al ziet dit proces er in eerste instantie uit als een drukpunten of hoofdmassage, dit werkt anders dan dat… Het is een slim ontladingssysteem voor alle spanning die je bij je draagt, die ‘vast zit’ en waar je niet vanaf lijkt te kunnen komen. Je geeft hiermee je lichaam de mogelijkheid om los te laten wat je niet meer dient.

Je gaat zien waar je jezelf buiten beeld hebt geschoven. Je stapt uit het drama als je weer eens in die zuigende modderpoel staat dat ‘het leven’ genoemd wordt.

Je mag weer jezelf zijn, misschien wel voor het eerst sinds heel lang. Dit is hoe dan ook de enige die je kunt en wilt zijn…

Details:

  • Afspraken plannen we samen in, overdag of 's avonds.
  • Omdat de sessies enige tijd doorwerken zit er 2 -3 weken tussen de afspraken.
  • Standaard tussentijds ondersteuning is inbegrepen, uitgebreide begeleiding is in overleg mogelijk.
  • Door deze serie van 3 sessies bestendig je veranderingen die plaatsvinden.
  • je krijgt tools/oefeningen mee die je later kunt gebruiken, is niet noodzakelijk.

 

Er bestaat geen quick fix. Niet in ongelukkig worden, daar heb je tenslotte ook jaren over gedaan, en niet in weer gelukkig worden. Wel is het fijn als je weer stevig op je padje wordt gezet, dat is mijn werk en daar ben ik goed in….

Tarief/Prijs
€ 225,00

De 'reis naar jezelf' incl. begeleiding tussendoor is juist nu van belang, in deze roerige tijd. Dit feestelijke aanbod is geldig tot 11 januari 2023. Besef dat jij de enige bent die jou kan zijn ;)


Anneke Wilbers, bewust jezelf zijn

Enter

Laat gaan wat je lichaam niet meer dient op deze diepgaand ontspannen manier