Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Lezing Peter Toonen 'Opgesloten in een piramide'
DO 03 oktober | 20.00-22.00 uur | Vorden

15 | inclusief koffie of thee


Lezing n.a.v. het nieuwe boek van Peter Toonen 'Opgesloten in een piramide' op maandag 16 september en donderdag 3 oktober.

Opgesloten in een piramide

Hoe 13.000 jaar misleiding en manipulatie ons wist te ketenen - en hoe daaraan te ontsnappen

Overal op Aarde zijn maatschappelijke piramidestructuren ontstaan met slechts enkele mensen aan de top: een machtsstructuur die ieder mens tot slaaf lijkt te maken.

In deze lezing n.a.v. zijn nieuwe boek met de bovenstaande titel, laat Peter Toonen zien hoe in de afgelopen 13.000 jaar (dus na de IJstijd) niet een dierlijke survival of the fittest, maar bepaalde religieuze en buitenaardse impulsen de aanzet gaven tot het vestigen van landbouw, veeteelt, vaste nederzettingen en op de duur steden en staten die steeds groter en machtiger werden.

Rond 2012 werden steeds meer mensen ervan bewust dat er op Aarde hyperdimensionele krachten werkzaam zijn die de mensheid gevangen willen houden in een een kunstmatig geschapen veld dat we kennen als de controle-Matrix.

Hoe ziet die Matrix eruit? Wat zijn de krachten hierachter en wat was en is hiervan de bedoeling?

We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, van top-down naar bottom-up: collectieve en coöperatieve organisaties waarin geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart. Hoe zou dat er uitzien?

Er is slechts één geheim waarvan de Matrix ons af wil houden en we nu zelf onthullen: wijzelf zijn de goden op wie we wachten.

Peters' laatste boek is de weerslag van een zeer gedegen en goed onderbouwd onderzoek. In zijn lezingen wil hij – doorspekt met humor – vooral ook zijn persoonlijke verhaal vertellen over de totstandkoming van het boek: zijn confrontatie tijdens het schrijven ervan met de matrixkrachten om hem heen en in hem zelf, en hoe hij hieruit geraakt is.

Hij zal praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie. Naast zijn grote feitenkennis put hij daarbij ook uit zijn ervaringen als coach en docent en uit zijn leven dat verder reikt dan de dagelijkse 'realiteit'.

We zijn naast schepsels ook scheppers op en van deze planeet. Wat gaan we scheppen? Jouw waarneming bepaalt de werkelijkheid; wat is je waarneming, je waarheid?

Peter Toonen

Peter (1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders. Al meer dan twintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen.

In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken in ons en om ons heen.

In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die in 2013 is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als '2012 deskundige'. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

Bij voldoende animo wordt een verdiepingsdag georganiseerd n.a.v. deze lezing en zijn boek.

Aanmelden voor de lezing graag per mail.

Neem voor meer info contact op met Liesbeth Lammers.

Informatie + Aanmelden » Liesbeth Lammers

www.peter-toonen.nl

Stilte Centrum 't Spieker
Spiekerweg 2
7251 RA Vorden

Liesbeth Lammers
06 185 167 05
kildersbuiten AT gmail DOT com

Meer agenda van 1

Foto 1 Liesbeth Lammers Klik om te vergroten

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek