09jul 2024
HSP cirkel | wandeling

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Doetinchem

De HSP cirkel is een plek om andere hoogsensitieve vrouwen te ontmoeten. Samen op pad in de natuur. Een veilige en fijne plek waar je geïnspireerd mag worden om jezelf te zijn.

Wandel je mee?

De HSP cirkel is een plek voor vrouwen zoals jij. Jezelf herkennen in de verhalen van anderen en je nu meteen begrepen voelen. Samen leren om van overleven naar leven te gaan. Je levensstijl zo inrichten dat je het leven kan leiden zoals het bij jou past. Waardevol en nodig, want je hoogsensitiviteit hoeft niet altijd als een gave te voelen. Alles start met goed voor jezelf zorgen en je eigen kracht voelen. De HSP cirkel gaat je daarbij helpen.

Voor de HSP cirkel spreken we buiten af. In de natuur op pad zijn en aandacht voor het ritme van de seizoenen vormen een belangrijk uitgangspunt voor de HSP cirkel. De natuur en de seizoenen bieden je namelijk veel inspiratie om jezelf beter te begrijpen én goed voor jezelf te zorgen als hoogsensitieve vrouw. Naar buiten gaan brengt je op allerlei manieren in beweging en geeft je nieuwe energie. 

Spreekt het je aan? Wandel dan een keer vrijblijvend met ons mee, je bent van harte welkom!

Hartelijke groet, Karin

Informatie

09 jul 2024 | 9 juli
10.00 - 11.30
13,50

Waar?

Parkeerplaats Kasteel Slangenburg
Kasteellaan 6
7004 JK Doetinchem

HSP cirkel | wandeling