26mei 2024
Spring je OKE workshop met de mat

Nelleke Reijnhout
Omgeving Halle Gelderland

Unieke kans: Workshop Spring-Je-Oké Mat met Ontwerpster Mieke SpanhoveMaak kennis met de revolutionaire Spring-Je-Oké mat tijdens onze exclusieve workshop!

Unieke kans: Workshop Spring-Je-Oké Mat met Ontwerpster Mieke Spanhove

Maak kennis met de revolutionaire Spring-Je-Oké mat tijdens onze exclusieve workshop, gepresenteerd door niemand minder dan de ontwerpster zelf, Mieke Spanhove. Deze bijzondere bijeenkomst vindt plaats op 26 mei 2024 in Halle, Nederland (7025AL) en biedt deelnemers een unieke kans om direct van de bron te leren hoe deze innovatieve tool kan bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De Spring-Je-Oké mat is meer dan een speelmat; het is een wetenschappelijk onderbouwd hulpmiddel dat in acht speelse stappen naar een gevoel van welzijn leidt. Elke sprong is gekoppeld aan een specifieke opdracht die zowel de samenwerking tussen de hersenhelften bevordert als de omzetting van negatieve emoties naar een positieve gemoedstoestand stimuleert.

Mieke Spanhove, de creatieve kracht achter deze mat, zal persoonlijk de workshop leiden en deelnemers begeleiden door de diverse toepassingen en voordelen van de mat. Dit is een ideale gelegenheid voor psychologen, kindercoaches, leraren, en iedereen die geïnteresseerd is in een praktische aanpak voor emotionele en cognitieve groei.

Details van de workshop:

Datum: 26 mei 2024

Locatie: Nederland (7025AL)

Ervaar de mat in actie, krijg praktische tips, en leer hoe je de Spring-Je-Oké mat kunt integreren in je professionele praktijk of thuisomgeving. Schrijf je nu in en zet samen met Mieke Spanhove de sprong naar een positiever leven!

Schrijf je vandaag nog in en mis deze kans niet!

Informatie

26 mei 2024
10.00 - 16.00
150,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

omgeving Halle Gelderland
Haverstraat, 43
7025AL Omgeving Halle Gelderland

Contact

Spring je OKE workshop met de mat