22mrt 2024
Vrouwenvuur cacaoceremonie

Novaia
Velp

Ontdek de vernieuwde vrouwencirkel van Novaia! Speciale opening op 22 maart met een betoverende ervaring. Stap binnen, laat het vuur in jou ontwaken en verbind met vrouwelijke kracht.

Ontdek de vernieuwde vrouwencirkel van Novaia! Na een start in 2022 en een korte pauze in 2023 vanwege onze verhuizing naar Velp, hebben we nu een serene zen-ruimte op onze nieuwe zolder. Op 22 maart vieren we de opening met een verrassende muzikale belevenis! Kom en ontdek samen met andere vrouwen wat het betekent om vrouw te zijn. Speciale early bird-aanbieding, want ik (Deirdre) ben dan jarig!

Stap uit de dagelijkse drukte en omarm een betoverende reis naar binnen, speciaal voor vrouwen tussen 20 en 40 jaar. Laat het vuur in jou ontwaken terwijl we samenkomen en de kracht van vrouwelijke energie ervaren. Elke maand begeleid ik een ceremonie voor vrouwen rondom de volle maan, waarbij we cacao drinken en verbinding maken.

Wat kun je verwachten? Volle Maan Energie, Cacaoceremonie, Maandelijks Wisselende Thema's, Meditatie en Ademwerk, Expressie en Dans, Inquiring en Delen. Kom naar de volgende ceremonie! Verbind met gelijkgestemde zielen en ontdek de kracht van vrouwelijke verbondenheid.

"Ik ben Deirdre van der Mijn, vrouwencoach voor jonge vrouwen (20-40 jaar), met ervaring in psychologie, ademcoaching en traumacoaching. Ontdek met mij de kracht van vrouwelijke energie. Ik creëer een veilige ruimte om jouw krachtige kant te ontdekken en liefde voor jezelf te vinden."

Vragen? Stuur een mail naar deirdrenovaia. Ik ontmoet je graag bij de vrouwencirkel! 

Informatie

22 mrt 2024
19.30 - 22.00
0,00 Aanmelden via link

Waar?

Novaia
Daalhuizerweg 28
Velp

Contact

Vrouwenvuur cacaoceremonie