Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27nov 2023
Klankbad tijdens Volle Maan

Start Opnieuw Ans Gerritsen
Doetinchem

Laat je onderdompelen in de klanken van klankschalen, gong en andere instrumenten. Tijd voor jezelf. Van ontladen naar opgeladen weer naar huis. Fijn om te ervaren met vrienden / familie. En zo samen in dezelfde frequentie te vertoeven.

Laat je onderdompelen in de klanken van klankschalen, gong en andere instrumenten.  Tijd voor jezelf. Van ontladen naar opgeladen weer naar huis.   Fijn om te ervaren met vrienden/familie. En zo samen in dezelfde frequentie te vertoeven. Matjes/ dekentjes en kussens zijn aanwezig. Misschien wel handig om makkelijk zittende kleding aan te trekken en ook warme sokken. Voor na de hand een vest of trui om al te sterke afkoeling te voorkomen.

We starten met thee en het leggen van kaartjes om ons zo met elkaar te verbinden en de intentie helder te krijgen waar we ons op willen richten met elkaar. Intentie = frequentie.  Daarna kun je je laten meevoeren met de klanken en je in een andere dimensie wanen, zo je wilt en het vertrouwen hebt dat alles wat je mag ervaren op dit moment ook de bedoeling is.  Geen enkele klankbeleving is hetzelfde en ieder ervaart het anders omdat we allemaal uniek zijn.  

Deze klanken kunnen nog wel 48 uur doorwerken. Dus het drinken van water is erg belangrijk voor het afvoeren van de afvalstoffen.

Voel je welkom om te ervaren. Aanmelden noodzakelijk.

 

 

Informatie

27 nov 2023 | zie website: www.startopnieuw.nl
19.00 - 21.00
30,00 inclusief thee/ koffie en versnaperingen

Waar?

Start Opnieuw
Van Karnebeeklaan 15
7003BR Doetinchem

Klankbad tijdens Volle Maan