Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

02mei 2024
Zweethut

Welleco (Ruud Pleune) samen met Werkplaats Stap (Lieke Deelstra)
Ecolonie, Hennezel (frankrijk)

Zweethut om in contact te komen met de natuur en jouw eigen natuur. Om te bidden, heling te geven en te ontvangen en in contact te komen met je innerlijke kracht, liefde en verbinding met de wereld om je heen. Ervaring is niet nodig.

Het is een vorm van praktische spiritualiteit. Een krachtig instrument om in contact te komen met de natuur en jouw eigen natuur. Om te bidden, heling te geven en te ontvangen en een uitnodiging om je ten diepste te verbinden met jezelf en in contact te komen met je innerlijke kracht, liefde en verbinding met de wereld om je heen. Ervaring is niet nodig. Wel de onbevangenheid om te ervaren wat er is, en bereidheid om de hitte te verduren. We begeleiden je in een kleine groep stap voor stap door de ceremonie heen.Met de zweethutten die wij (Lieke en Ruud) geven willen we recht doen aan onze eigen voorouderlijke tradities. We gebruiken kruiden uit eigen omgeving en blijven in afstemming met de spirits en natuurgeesten van onze geboortegrond.

Het gezamenlijk zweten is niet alleen fijn als ontspanning en reiniging van lichaam en geest. De zweethut wordt ook gebruikt voor initiatie, geboorte en verbinding. De ceremonie wordt gezien en ervaren als een wedergeboorte. De hut staat hierbij symbool als het vrouwelijke, de baarmoeder van moeder aarde. Het vuur en de stenen als het mannelijke. We nodigen onze voorouders en helpende spirits uit om te ondersteunen in het zweten voor onze gebeden.


 

 

Informatie

02 mei 2024
10.00 - 18.00
60,00 Exclusief verblijf
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Ecolonie
1 Thietry
88260 Ecolonie, Hennezel (frankrijk)

Zweethut