Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30sep 2023
Lezing Geert Kimpen: De belofte aan Maria Magdalena

de Witte Roos
Silvolde

Lezing De Belofte aan Maria MagdalenaDoor auteur Geert Kimpen.Haar verhaal dat 2000 jaar lang verzwegen werdIn deze tijd is het essentieel dat het goddelijk vrouwelijke weer haar rechtmatige plaats krijgt in ieder mens en in de maatschappij. Maria Magdale

Lezing De Belofte aan Maria Magdalena

Door auteur Geert Kimpen.

Haar verhaal dat 2000 jaar lang verzwegen werd

In deze tijd is het essentieel dat het goddelijk vrouwelijke weer haar rechtmatige plaats krijgt in ieder mens en in de maatschappij. Maria Magdalena is niet voor niets de afgelopen jaren zo in de belangstelling en spreekt tot ons. Ook de bekende schrijver Geert Kimpen heeft , geinspireerd door zijn vrouw Michelle Shanti eindelijk gehoor gegeven aan haar roep om , in romanvorm, haar stem en missie te mogen laten klinken en zo ieder van ons te inspireren.Het was eigenlijk geen keuze voor Geert Kimpen om dit boek over Maria Magdalena te schrijven. Het was het inlossen van een belofte.

Laat je inspireren door deze levendige verhalenverteller en zijn muze Michelle om het goddelijk vrouwelijke ook in jouzelf tot leven te wekken en te versterken!

Zijn boek:"Ik, Maria Magdalena" is in juni 2023 uitgekomen en is nu al aan de derde druk bezig. Dat zegt al genoeg. Je kunt het boek in de pauze aanschaffen en laten signeren.

Voor meer info zie sdewitteroosnu/lezing-30-9-maria-magdalena

Informatie

30 sep 2023
14.00 - 16.30
20,00 inclusief 1 consumptie

Waar?

Zaal van Willem Tell
Kerkenstraat 17
7064GH Silvolde

Contact

Lezing Geert Kimpen: De belofte aan Maria Magdalena